INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK - OLYMPIAKOS

PAOK - OLYMPIAKOS 3-1 // VIDEO și FOTO » Răzvan Lucescu, 99 la sută campion în Grecia! Momente reprobabile la final: intervenție în forță chiar pe teren

FOTO: Reuters +3   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 21:24

PAOK Salonic s-a impus în derby-ul cu Olympiakos, scor 3-1, și aproape sigur va sărbători al treilea titlu din istorie la finalul sezonului: are 9 puncte avans cu 10 etape rămase!

Toumba a fost un vulcan la derby-ul care a apropiat-o pe PAOK de titlu, performanță visată din sezonul 1984/1985.

Portughezul Vieirinha a deschis rapid scorul, în minutul 3, cu un șut superb de la peste 25 de metri. Olympiakos nu a avut timp să se dezmeticească. Diego Biseswar a dublat diferența în minutul 19. Olandezul a punctat din fața porții goale, după o minge primită norocos de la Chupa Akpom.

Golul de 3-0 a fost opera lui Chupa Akpom, fotbalist transferat de la Arsenal. Vârful englez a scăpat pe contraatac în minutul 83 și l-a executat elegant pe Jose Sa. Daniel Podence a marcat golul de onoare al oaspeților cu două minute înainte de expirarea timpului regulamentar.

ÎNCĂIERARE PE GAZON

Minutele de prelungire au adus un meleu general, calmat cu greu de „centralul” partidei. După fluierul final, forțele de ordine au intervenit în forță pentru a opri încăierarea de pe tunel.

În tot acest timp, jucătorii lui PAOK făceau disperați apel ca fanii să rămână calmi, pentru a nu se repeta incidentele din sezonul trecut, când PAOK a fost depunctată.

PAOK Salonic se distanțează la 9 puncte de Olympiakos, principala urmăritoare, cu doar 10 etape rămase din acest sezon al Superligii din Grecia.

clasament grecia

clasament grecia

PAOK - Olympiakos 3-1
Au marcat: Vieirinha '4, Biseswar '20, Akpom '83/ Podence 88

 

echipele de start

PAOK: Paschalakis - Matos, Varela, Crespo, Vieirinha - Shakhov, Mauricio - Jaba, Bisewar, El Kaddouri - Akpom
Rezerve: Rey - Giannoulis, Ingason, Limnios, Pelkas, Sergio Oliveira, Swiderski
Antrenor: Răzvan Lucescu

Olympiakos: Jose Sa - Torosidis, Cisse, Vukovic, Koutris - Guilherme, Natcho - Podence, Fortounis, Christodoulopoulos - Guerrero
Rezerve: Lodygin - Bouchalakis, Camara, G. Dias, Roderick, Hassan, Masouras
Antrenor: Pedro Martins

PAOK Salonic nu a mai câștigat titlul în Grecia din sezonul 1984/1985. Răzvan Lucescu poate intra definitiv în istoria alb-negrilor. O victorie astăzi i-ar distanța la 9 puncte de principala contracandidată, Olympiakos, cu doar 10 etape înaintea finalului sezonului. 

Clasamentul la vârf în Grecia 

 

 
 

 

Vezi și: 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
jedela
jedela  •  11 Februarie 2019, 19:15

Daca Razvan nu se plafobeaza printre camile are toate şansele sa devina un antrenor de top. Felicitari si bafta!

cneius
cneius  •  11 Februarie 2019, 07:43

Ziarist incognito aiuristic ! Sper ca PAOK sa cistige titlul dar mai sint totusi 30 de pct puse in joc !!! Nu te grabi cu constatarile !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Februarie 2019, 23:27

O data la juma de veac..)))))))))) Hokkini pathetyko.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează