INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTĂ

Revine Răzvan Lucescu? Românul ar fi în negocieri cu fosta echipă a lui Cosmin Olăroiu

Răzvan Lucescu e liber de contract din februarie
Răzvan Lucescu e liber de contract din februarie

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 17:27 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 17:44

Răzvan Lucescu (52 de ani), liber de contract din februarie, și-ar pregăti revenirea în antrenorat. Nu în Arabia Saudită, așa cum s-a speculat, ci în Emiratele Arabe Unite. 

Fostul selecționer al primei reprezentative ar fi în mijlocul tratativelor cu Al Ain, o echipă pe care a mai antrenat-o în trecut și Cosmin Olăroiu, scrie sport.ro.

De 13 ori campioană în Emiratele Arabe Unite, Al Ain e antrenată în prezent de portughezul Pedro Emanuel. Al Ain se află în prezent pe locul 6 și nu are nicio șansă la câștigarea campionatului.

Invitat recent la GSP Live, Răzvan Lucescu a spus că nu se grăbește în a-și alege viitoarea echipă și că până la finalul acestui sezon nu va accepta nicio ofertă: „Aș fi putut să merg de acum să antrenez, dar prefer să aștept până la vară. Mi-am propus asta. Sunt antrenor și nu știu ce se va întâmpla. Pot să spun ceva acum și să apară o conjunctură diferită. Nu vreau să vorbesc despre lucruri care nu sunt concrete”, a spus Răzvan Lucescu pe 23 martie. 

Răzvan Lucescu, demis de la Al Hilal după ce a cucerit două trofee importante

Răzvan Lucescu este liber de contract de două luni, după despărțirea de Al Hilal. Antrenorul român a cucerit o Ligă a Campionilor Asiei și un titlu în Arabia Saudită, însă a fost demis la jumătatea acestui sezon, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare. 

După tot ce am realizat cu Al-Hilal, a devenit imposibil pentru mine să antrenez o altă echipă în Arabia Saudită, pentru că am am petrecut cea mai frumoasă perioadă din viața mea cu echipa. Sufletul meu este în club și simt că sunt parte din club”, a spus Răzvan Lucescu, într-un interviu acordat saudiților de la Goal

VIDEO Răzvan Lucescu despre performanțele obținute la Al Hilal: „Am câștigat tot ce se putea! Jucătorii au făcut un efort incredibil”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO EXCLUSIV Ce se întâmplă cu Man și Mihăilă dacă Parma retrogradează în Serie B: „Tatonările au început deja”

Becali își freacă palmele! Jucătorul pe care voia să dea 1 milion de euro devine liber: „Noi i-am făcut o propunere”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dubluv
dubluv  •  12 Aprilie 2021, 19:19

aaa e ok daca nu se duce in Arabia Saudita. Emiratele Arabe Unite e cu totul altceva.

fecesebistu1986
fecesebistu1986  •  12 Aprilie 2021, 18:34

Revine la camile?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează