INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENORI

Interes de ultimă oră pentru Răzvan Lucescu » Românul a intrat pe lista scurtă și ar putea părăsi Grecia la vară

Articol de - Publicat miercuri, 10 mai 2023 18:25 / Actualizat miercuri, 10 mai 2023 19:07

Cu gândul la finala Cupei Greciei, contra lui AEK, Răzvan Lucescu, 54 de ani, este în Top 3 pe lista lui Al-Ain, din Emiratele Arabe Unite. Se luptă cu Marcelo Gallardo (ex-River) și cu Alfred Schreuder, fostul antrenor al lui Ajax.

Răzvan Lucescu mai are un sezon de contract la PAOK Salonic, până pe 30 iunie 2024. Locul 4 din campionat, cu o etapă înainte de final, nu îi pune în pericol, în mod normal, situația la alb-negri.

Răzvan Lucescu a pornit „războiul
GRECIA
Răzvan Lucescu a pornit „războiul" înaintea finalei Cupei Greciei, cu AEK! Sugerează că meciul nu va fi la București!

Răzvan Lucescu riscă dacă pierde a doua finală de Cupă la rând

Totuși, susțin jurnaliștii greci, finala Cupei Greciei îi poate influența viitorul. Dacă antrenorul în vârstă de 54 de ani va pierde ultimul act contra lui AEK Atena, pe 24 mai (ar fi a doua finală consecutivă în care e învins la PAOK), riscă să nu mai continue la Salonic.

Răzvan Lucescu, după doi ani înapoi în Golf?

Într-un asemenea scenariu, Lucescu poate reveni în Golful Persic, la doi ani după despărțirea de Al-Hilal (Arabia Saudită). Tehnicianul are oferte, una dintre ele fiind de la Al-Ain.

Dacă ucraineanul Serhi Rebrov (48 de ani) nu va mai prelungi cu clubul din Emiratele Arabe Unite, situat la 170 de kilometri de capitala Abu Dhabi, șefii lui Al-Ain au o listă cu trei posibili înlocuitori. Iar unul dintre ei este Răzvan.

Rivalii lui Răzvan Lucescu pentru postul de la Al-Ain

Celelalte două variante sunt:

Marcelo Gallardo, 47 de ani, liber de contract după plecarea de la River Plate. A pregătit opt ani formația din Buenos Aires, între 2014 și 2022.

Alfred Schreuder, 50 de ani, și el liber de orice angajament. Ultimele lui echipe au fost FC Bruges, cu care a cucerit titlul în Belgia în 2022, și Ajax, de la care a fost demis pe 26 ianuarie 2023.

Citește și alte știri despre stranieri:

„Operațiunea Ianis Hagi”. Un club legendar l-a pus pe mijlocașul român pe lista de transferuri: „Gică va juca un rol important”

Chivu, declarații cutremurătoare în Italia: „Dintoina îmi lua mințile. L-am pocnit pe Rossi din instinct animalic. Coechipierii mi-au sunat soția să o întrebe dacă sunt agresiv acasă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
bogat
bogat  •  11 Mai 2023, 09:11

Credeam ca e pe lista scurta la vreo echipa europeana.la arabi e lista scurta doar la facut bani nu fotbal. E un El Dorado al fotbalului unde jucatori si antrenori mediocri au sansa sa fie platiti ca aia mai bunicei de prin fotbalul mare iar fostele vedete pot da ultimul mare tun inainte de retragere. Sper ca Razvan va ramane in fotbalul care conteaza, cred ca mai are ceva de spus in meserie.

energydrik
energydrik  •  10 Mai 2023, 19:36

Tineri si viitori antrenori sa-si noteze. O data ce ai antrenat in China, zona araba, poti sa ai ce rezultate vrei tu, tarile din top 10 campionate nu te mai cauta. E ca si cum te-ai sterge singur dintr-o baza de date.

21lva
21lva  •  10 Mai 2023, 19:18

in afara de Boloni, toti se scalda la apa mica.. daca la jucatori am mai scos capul in lume, la antrenori suntem repetenti

Vezi toate comentariile (3)
Comentează