INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK - PANATHINAIKOS 1-2

Răzvan Lucescu s-a enervat după ultimul eșec al lui PAOK: „Se fac mari eforturi ca Panathinaikos să ia titlul. Îmi vine să merg pe jos 100 de kilometri după o înfrângere decisă astfel”

Răzvan Lucescu, antrenor PAOK. 
Foto: Imago
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 09:56 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 10:36

Răzvan Lucescu (54 de ani), antrenorul celor de la PAOK Salonic, a criticat în termeni duri arbitrajul din meciul de duminică seară, pierdut de formația lui cu 2-1, în fața lui Panathinaikos, în runda cu numărul 31 din campionatul Greciei.

Tehnicianul român a spus că jocurile de culise sunt făcute pentru ca Panathinaikos să câștige anul acesta campionatul elen, dar și că echipele din capitala țării, Atena, sunt ajutate. 

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu s-au contrat după Rapid - FCSB: „Nu am chef de tine acum” vs. „Stai relaxat acolo”
RAPID - FCSB 1-0
Gigi Becali și Ilie Dumitrescu s-au contrat după Rapid - FCSB: „Nu am chef de tine acum” vs. „Stai relaxat acolo”

Răzvan Lucescu, după meciul pierdut de PAOK: „Se fac mari eforturi ca Panathinaikos să ia titlul” 

„După finala Cupei de anul trecut am spus că s-a făcut totul pentru ca Panathinaikos să câștige. Istoria se repetă. Anul acesta se fac mari eforturi să ia titlul. 

Echipele din Atena se bucură de o anumită protecție, nu neapărat în derby-uri, cât și în celelalte partide. Mi-ar plăcea și mie să am parte de astfel de arbitraje în deplasare. 

Astăzi (n.r.- duminică) ni s-a refuzat un penalty, după ce arbitrii au spus că e un ofsaid milimetric. Poate că a fost, o să mă pronunț după ce o să revăd imaginile. 

Dar cu Asteras Tripolis au fost trei jucători adverși în această situație și golul lor a fost validat. Ne-a costat două puncte. La Ioannina am avut penalty și nu ni s-a dat și am pierdut alte două puncte, iar cu AEK arbitrul efectiv ne-a vânat.

Și acest lucru ne-a împiedicat să jucăm. A fost meciul în care am avut cele mai mari șanse să-i învingem și am pierdut 0-1. Iar acum, 1-2. 

Îmi vine să merg pe jos 100 de kilometri după o înfrângere decisă astfel”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit novasports.gr. 

În campionatul Greciei, PAOK Salonic este pe locul 4, cu 60 de puncte, la 3 puncte de ocupanta locului 3, Olympiacos Pireu. Panathinaikos e pe doi, cu 72 de puncte, la egalitate cu liderul AEK Atena. 

VIDEO. Rezumat: PAOK Salonic - Panathinaikos 1-2 

Citește și: 

Juventus - Napoli, decis în al treilea minut al prelungirilor!

Șocul etapei în Premier League: Newcastle a pulverizat-o pe Tottenham în 21 de minute FANTASTICE

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
tristan
tristan  •  24 Aprilie 2023, 10:47

Rzavane ,urat mai stii tu sa pierzi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează