INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO Răzvan Lucescu a vorbit despre viitorul lui, la sosirea în România: „Ceea ce s-a întâmplat miercuri m-a rănit foarte rău”

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de , , - Publicat duminica, 28 mai 2023 20:29 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 21:39

Antrenorul grecilor de la PAOK Salonic, Răzvan Lucescu (54 de ani), s-a întors astăzi în România. Pe aeroport, a anunțat că va continua la gruparea elenă și în stagiunea următoare, în ciuda faptului că nu a cucerit vreun trofeu cu echipa din Salonic în acest sezon. 

Tehnicianul a analizat în detaliu sezonul prin care a trecut cu PAOK Salonic, caracterizând această stagiune drept una „ciudată”. Lucescu a vorbit și despre finala Cupei Greciei, pierdută miercuri, 24 mai, în fața lui AEK Atena, scor 0-2. 

VIDEO. Răzvan Lucescu, despre situația de la PAOK și finala de Cupa Greciei pierdută: „Nici nu aveți idee ce fel de presiune e în Grecia”

„A fost un sezon greu, ciudat, cu lucruri bune. Eu încă sunt sub influența ultimului rezultat. Eu am jucat 11 finale de cupă în carieră, finală de Liga Campionilor Asiei, de Cupa Ligii. Am pierdut 4 și am câștigat 7, dar asta (n.r. - 0-2 cu AEK Atena în finala Cupei) a fost cea mai dureroasă. 

Am pierdut și am fost furați de arbitri într-un anumit moment, dar ceea ce s-a întâmplat în această miercuri m-a rănit foarte rău. Era un meci de câștigat, pe care ar fi trebuit să-l câștigăm, dar nu am reușit, pentru că nu am avut curajul să facem asta.

Nu pot să spun că a fost vorba de ghinion, am ratat 7-8 ocazii mari, am primit gol dintr-o prostie, dar fotbalul îi răsplătește pe cei care sunt îndrăzneți și care au curaj. Noi nu am avut acest curaj. E dureros când poți câștiga un trofeu și nu faci asta. Dar zilele trec, iar frustrarea va fi mai mică. Așteptăm un nou sezon”, a declarat Răzvan Lucescu. 

Răzvan Lucescu: „Voi continua la PAOK și sezonul viitor”

Ulterior, Răzvan Lucescu a ținut să lămurească unde va activa în sezonul viitor. 

„Voi continua la PAOK și sezonul viitor. În fotbal, viața merge foarte repede în față și trebuie să ne gândim la ce o să fie. Din punctul meu de vedere, rezultatele din acest sezon sunt unele normale, având în vedere faptul că am avut o echipă schimbată și foarte întinerită.  

Am făcut tot ce am putut, având în vedere faptul că celelalte echipe s-au întărit, au avut mai multă experiență, dar la nivelul pretențiilor care sunt în Grecia la PAOK, cel puțin în ultimii 10 ani, rezultatul final a fost unul dezamăgitor. 

Trebuie să ne îmbunătățim munca pe care am făcut-o anul acesta, pentru că nu putem să o dăm deoparte un sezon în care mai mulți jucători au intrat, au jucat, au acumulat ceva experiență, au trecut prin frustrări. 

Se trăiește foarte intens în Grecia. Habar nu aveți ce presiune e acolo”, a mai punctat Răzvan Lucescu. 

Citește și: 

Ștefan Radu a plâns în fața galeriei » Scenografie emoționantă de adio în peluza lui Lazio, la ultimul meci al românului pe „Olimpico”

Sergio Rico, portarul lui PSG, în stare gravă după ce a căzut de pe cal » A fost transportat la spital cu elicopterul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  29 Mai 2023, 08:54

...ce ne intereseaza de asta ?...omul este cu grecii lui ...ce mai stie el de Romania ...poate sa spuna ce vrea ...e depasit ...

iulix73
iulix73  •  29 Mai 2023, 01:02

Băi , dar ăștia din familia Lucescu , altceva in afară de '' bocet-urile'' că au fost furați mai știu ? Ceva de genul : asta e ,azi au fost mai buni sau noi nu am jucat așa de bine ? *** cu ifose ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tristan
tristan  •  28 Mai 2023, 23:31

campioant slab si asta al Greciei

Vezi toate comentariile (3)
Comentează