INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Răzvan Marin, „patron la mijloc” pentru Cagliari în meciul cu Crotone » Cum îl laudă italenii: „Progresele lui sunt evidente”

Răzvan Marin, în Cagliari - Crotone 4-2 // foto: Guliver/gettyimages
Răzvan Marin, în Cagliari - Crotone 4-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 26 octombrie 2020 12:54 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 13:05

Răzvan Marin (24 de ani) a făcut cel mai bun meci în Sardinia în Cagliari - Crotone (4-2), primind nota 7. „A dirijat jocul, a alergat, a construit, oferind pase filtrante frumoase. Se face simțit”, scrie Gazzetta dello Sport.

Răzvan Marin începe să se adapteze în Serie A. Este prima oară de la transferul de la Ajax când primește laude și nota 7 în presa italiană. Cu mijlocașul român 88 de minute pe teren, Cagliari a depășit-o cu 4-2 pe Crotone, la care Denis Drăguș a absentat. 

„A fost cel mai bun în repriza întâi. A dirijat, a alergat, a construit și a oferit pase filtrante frumoase. Se vede, în sfârșit!”, l-a remarcat Gazzetta dello Sport. Doar João Pedro a luat mai mult din echipa lui Eusebio Di Francesco (7,5).

Marin „a acaparat scena”

Și Corriere dello Sport a notat creșterea de randament a „tricolorului”, titular în Sardinia în toate cele 5 etape: „Progresele sunt evidente, într-atât încât a fost patron la mijloc, acaparând scena”.

VIDEO. Rezumatul partidei Cagliari - Crotone 4-2

Mai multe știri din Serie A:

VIDEO Frăția golului în Italia » S-a întâmplat după 71 de ani în Serie A!

Juventus - Verona 1-1. Andrea Pirlo, dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi: „Nu trebuie să primim mereu o palmă ca să ne trezim” + Pierdere grea pentru meciul cu Barcelona

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  26 Octombrie 2020, 17:57
Postat de betaalfa pe 26 Octombrie 2020, 13:45

Probabil ca un club precum Cagliari este ceea ce i se potriveste lui RM. Mai sus nu merge...

e f bine si asa . macar sa fie el vedeta echipei la Cagliari, decat rezerva eterna pe cine stie unde ! dar inca e tanar si daca a esuat la Ajax nu inseamna ca nu are sanse sa ajunga si la o echipa cu adevarat mare la un moment dat. Oricum suntem disperati la nationala dupa jucatori buni

betaalfa
betaalfa  •  26 Octombrie 2020, 13:45

Probabil ca un club precum Cagliari este ceea ce i se potriveste lui RM. Mai sus nu merge...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează