INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Ruh - Dinamo Kiev 0-2. Mircea Lucescu rămâne lider după victoria cu penultima clasată, dar ultrașii îi cer plecarea! Scandări în fața stadionului: „Lucescu, pleacă!”

Ruh - Dinamo Kiev 0-2
Ruh - Dinamo Kiev 0-2

Articol de - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 18:54 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 20:05

Mircea Lucescu nu cedează primul loc în campionatul Ucrainei nici după a șasea etapă. Dinamo Kiev s-a impus, azi, pe terenul penultimei clasate, Ruh Vinniki (2-0), într-un meci jucat la Lvov, și are 14 puncte și niciun eșec.

Liderul a dominat, a avut posesia (69%) și ocazii mai multe (4-2 la șuturi pe poartă), fructificând una până la pauză. De Pena (30) a deschis scorul, la superacțiunea lui Țîgankov, autorul golul victoriei de marți cu Spania de la națională, din grupele Ligii Națiunilor.

Marți, start cu Juventus în Ligă

Scenariul s-a păstrat în actul secund și Dinamo nu a putut să mai înscrie decât în prelungiri, prin Gerson Rodriguez, deși a amenințat constant poarta lui Ruh. Dinamo Kiev păstrează 2 puncte avantaj peste campioana Șahtior, învingătoare tot azi (5-1) cu Lvov, și a făcut o repetiție generală reușită pentru startul în grupele Ligii Campionilor, meciul de marți cu Juventus programat la Kiev. 

Vezi AICI clasamentul complet din Ucraina!

„Lucescu, pleacă!”

Rezultatele foarte bune înregistrate de Dinamo Kiev cu Mircea Lucescu la cârma echipei nu reușesc să îi îmbuneze pe suporteri. Ultrașii lui Dinamo au protestat împotriva antrenorului român lângă stadionul care a găzduit meciul de astăzi. Aceștia au afișat bannere cu mesajele „Lucescu, pleacă!” și „Frații Surkis sunt o rușine pentru Dinamo” și au scandat împotriva antrenorului român și conducerii clubului.

VIDEO Costel Orac, despre relația tensionată avută cu Mircea Lucescu: „Ajungeam acasă și-mi tremura mâna pe lingură, de nervi”

Kayseri - Sivas 1-3. Denis Alibec, eșec la debutul pentru Kayserispor! Săpunaru, eliminat pentru o intrare brutală

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
ucluj2011
ucluj2011  •  18 Octombrie 2020, 16:52

Păi ca și în România , se trezesc 100-200-500 de zevzeci care să conteste un antrenor cum probabil că nu au mai avut în istoria lor de comunistă!!! Fac pariu că dacă întrebi TOȚI fanii lui Dinamo Kiev dacă vor ca Lucescu să plece , 99,99% (adică 9.999 din 10.000) din ei vor spune un categoric și răsunător NUUU!!! Și la ei ca și la noi , și în sport și în politică , cu cât sunt mai puțini (vezi #Reziștii *ulii) cu atât sunt mai gălăgioși , și mai *** (***)!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2576826219068821
Bogdan Ardeleanu  •  18 Octombrie 2020, 13:21

manca-v-as ochii vostri da frumosi! e Liov in romana, Lviv in ucraineana. Fix in rusa v-ati gandit sa scrieti numele orasului (Lvov)?

mandpv964
mandpv964  •  18 Octombrie 2020, 10:27
Postat de sala_dalles pe 18 Octombrie 2020, 07:30

Bai jivkov ! Ucraina nu va rezista asa la infinit. Sudul si estul sunt controlate de putin. Capitala e impartita

Ucrania este un stat artificial,cladit prin rapturi teritoriale.Daca ar fi pe bune,statul asta ar cam trebui sa fie ceva prin jurul Kievului.Da, de,au si astia ifose de imperiali,pe spatele tarilor din jurul lor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close