INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DORTMUND - SLAVIA PRAGA

SLAVIA PRAGA // Nicolae Stanciu i-a cucerit definitiv pe cehi: „Putea avea 20 de assisturi, dacă eram doar cu 30% mai eficienţi”

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2019 16:34

Jindřich Trpišovský, antrenorul Slaviei Praga, îl apreciază tot mai mult pe Nicolae Stanciu, mijlocaşul român fiind autorul a două pase decisive la ultimul joc din campionat: „Va fi mai bun în primăvară”.

  • Meciul dintre Dortmund și Slavia Praga va avea loc marți, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.RO și transmis de TV DigiSport 2, TV Telekom Sport 2 și Look Sport 2.

Cu doar două egaluri în grupa morţii, Slavia e deja eliminată din Europa, dar merge la Dortmund pentru a-şi apăra onoarea şi a se bucura de Ligă după cei 12 ani de absenţă. Antrenorul campioanei Cehiei şi-a motivat jucătorii pentru a produce altă surpriză şi se bazează pe Nicolae Stanciu. 

„Dacă echipa ar fructifica cel puţin 30 la sută din pasele lui decisive, putea avea 20 de assisturi. Din nefericire, asta înseamnă puncte în minus. El nu mai stă bine la şuturile de la distanţă. A marcat de două ori şi trebuie să tragă mai des şi mai precis. A venit însă doar de patru luni şi eu am încredere că va fi mai bun în primăvara", declară Jindřich Trpišovský.

„E o vacanţă uriaşă”

„Tricolorul", care a oferit trei pase decisive în ultimele două meciuri din campionat (două vineri cu Liberec), e anunţat titular şi contra Borussiei. Alt meci special pentru tehnicianul cehilor: „E o vacanţă uriaşă, dar sper să nu ne bucurăm doar de excursia la Dortmund, ci să etalăm fotbalul nostru. Toată echipa abia aşteaptă să intre pe acest stadion minunat, e unul din cele trei pe care am visat să ajung vreodată. Nici nu ştiu dac-o să pot dormi noaptea de dinainte, pentru mine experienţele din aceasta grupă reprezintă o realizare deosebită”. 

2 golurişi 5 assisturi are Nicolae Stanciu în 24 de meciuri jucate pentru Slavia în acest sezon. În Ligă, n-are nicio reuşită în 370 de minute

Rezumat: Inter - Slavia Praga 1-1

Citește și:

Andreea, soția lui Sergiu Hanca, a făcut din nou SHOW în Polonia » Imagini senzaționale cu „explozia” de bucurie de la ultimul mecist

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  09 Decembrie 2019, 18:56

Va dati seama ca cehii sunt efectiv indragostiti de Stanciu !! Toata lumea vorbeste pe strada numai despre Nicusor al nostru !! Nimeni nu mai este interesat de sarbatorile de Craciun, cehii stau ciorchine prin berariile lor si discuta numai de Stanciu !! In mod inexplicabil au uitat pana si de hochei, dupa ce au fost cuceriti de prestatiile marelui nostru fotbalist !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează