INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POLONIA

Soția lui Sergiu Hanca, Andreea, apel din Polonia pentru a reveni în România să nască: „Îmi este foarte frică să nu stau în vamă”

Sergiu Hanca și soția sa, Andreea +44   FOTO
Sergiu Hanca și soția sa, Andreea

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 20:32

Sergiu Hanca, 28 de ani, și soția sa, Andreea, așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil al lor, luna viitoare.

Hanca evoluează în Polonia, la KS Cracovia, oraș în care s-a aflat în perioada pandemiei de coronavirus. Cei trei membri ai familiei s-au izolat acasă, dar cum Andreea trebuie să nască în curând, se gândesc cum să procedeze pentru a nu avea probleme. 

Campionatul polonez se va relua weekendul viitor, iar fotbalistul român trebuie să rămână în Cracovia. Andreea vrea să revină să nască în România, alături de fiul lor, Zian. 

Aflată într-o situație complicată, ea a comentat la un live al ministrului de Interne Marcel Vela, în speranța că va fi lămurită cum să facă pentru a se întoarce în siguranță în România. „Bună ziua, domnule Ministru! Am o situație foarte specială și foarte urgentă. Am ascultat live-ul și, din păcate, Polonia, țara unde mă aflu, nu este pe lista țărilor cu care ați dat drumul la cursele speciale. Sunt însărcinată în 8 luni și vreau să ajung în țară ca să nasc. Va trebui să vin cu băiețelul meu în vârstă de 2 ani. Am posibilitatea să ajung cu mașina personală, însă îmi este foarte frică să nu stau în vamă. Și după ce voi ajunge în țară, trebuie să merg la spital pentru controlul săptămânal obligatoriu, din ultima lună de sarcină, nu pot sta la izolare. Ce mă sfătuiți să fac? În speranța că mesajul meu va ajunge la dumneavoastră, vă mulțumesc anticipat!”, a scris Andreea la comentarii.

Soția lui Sergiu Hanca, Andreea, apel din Polonia pentru a reveni în România să nască: „Îmi este foarte frică să nu stau în vamă”
+40 FOTO

Andreea Hanca explică de ce Sergiu ar trebui convocat la națională + detalii din perioada grea de la Dinamo

Răzvan Marin și familia lui, peste 20 de ore în vama Nădlac! EXCLUSIV Primele reacții: „Am făcut 16 ore de la Amsterdam și am stat 21 în vamă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
remarque
remarque  •  22 Mai 2020, 22:17

firesc ar fi sa nasca in Polonia. E tara membra UE. Au spitale bune, conditii civilizate. Dar na. Alegerea lor

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  22 Mai 2020, 21:16

In vama umbla câinii cu covidu in coada...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close