INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GAZIANTEP

Șumudică a răbufnit: „Începător! I-am lăsat o mașină de curse, dar a condus-o ca un tractorist”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2021 13:58 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 14:25

Marius Șumudică (50 de ani), în prezent liber de contract după despărțirea de Rizespor, îi dă replica lui Ricardo Sa Pinto, după ce actualul antrenor al lui Gaziantep s-ar fi plâns în presa din Turcia că jucătorii „n-au renunțat la obiceiurile din perioada Șumudică”. 

Ricardo Sa Pinto a fost un nume mare ca jucător, fiind în lotul alături de care Loți Bölöni a cucerit ultimul titlu al lui Sporting Lisabona, în 2002. Ca antrenor, portughezul a dezamăgit, iar rezultatele de la Gaziantep nu sunt nici ele de partea lui. 

Echipa pe care Șumudică o dusese pe podium a ajuns pe locul 8 sub comanda lusitanului, însă asta nu l-a împiedicat pe Sa Pinto să-l atace pe român. Răspunsul lui Șumudică nu s-a lăsat mult așteptat.

Șumudică, atac la Sa Pinto: „Începător!”

„M-au sunat ziarişti turci să-mi spună că domnul Sa Pinto a declarat că jucătorii săi nu sunt profesionişti şi că nu s-au debarasat de ce făceau când lucrau cu Şumudică. Adică? Mi se pare urât. Foarte urât să-ţi ataci jucătorii şi pe fostul antrenor când tu conduci echipa de atâtea luni. Ca antrenor ştiu că nu e tocmai frumos să vorbeşti despre alţi antrenori şi cu atât mai puţin despre cei care ţi-au luat locul, dar mă deranjează. 

Echipa aceea, construită de mine, juca minunat, avea rezultate şi sunt sigur că am fi prins cupele europene. Lui Sa Pinto i-am lăsat o maşină de curse utilată complet, pe care a condus-o ca un tractorist. Începător!, a spus Șumudică, potrivit digisport.ro

Păi se pot compara cele două perioade ale echipei? Este păcat şi sunt foarte dezamăgit că un nume important în fotbalul european poate să spună aşa ceva. Şi nu e prima dată când o face, dar tocmai din respect pentru trecut am tăcut. Acum s-a umplut însă paharul! - Marius Șumudică

VIDEO Robert Niță despre certurile cu Marius Șumudică: „N-ai ce-i face! Așa e omul!”

51 de meciuria avut Marius Șumudică pe banca lui Gaziantep. A câștigat 20, a remizat de 19 ori și a pierdut 12

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Laporta, mutare îndrăzneață! A trimis vicepreședintele Barcelonei la casa unui titular pentru a-i transmite un mesaj clar

UEFA, încă o lovitură pentru marile cluburi europene! Două locuri din Champions League, ANULATE!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
chupacapra
chupacapra  •  08 Mai 2021, 17:36
Postat de sibelius pe 08 Mai 2021, 16:50

Nu stiu cum se intampla da' toti specialistii in conspiratii sunt cu abilitatile de scris/citit la nivel de clasele primare.

"La nivelul claselor primare" -clasele-se foloseste mai mult in Nominativ .Urasc indivizii care se dau destepti pe pagini de internet de genul gsp.ro s.a.m.d .Daca ai fii desteptaciunea intruchipata nu ai mai intra aici.Stai jos ,ia-ti rapelul.

amicu
amicu  •  08 Mai 2021, 17:12

Devreme ce echipa mergea bine cu Sumudica și cu tine nu, este clar că ești varza. Nu ai ce sa ii reproșezi lui Sumudica.

sibelius
sibelius  •  08 Mai 2021, 16:50
Postat de gazistu pe 08 Mai 2021, 15:49

Gaziantep cu Sumi era 2 etape pe primul loc... dar nai ce sa faci cand bascaniii din Istambul baga bani in cei 3 colosi: Galata, Fener si Besiktas... sa nu uitm ce bugete sunt acolo.. fata de ce avea sumi la Gaziantep!! si totusi era intre ei acolo.... RESPECTE SUMI!!!

Nu stiu cum se intampla da' toti specialistii in conspiratii sunt cu abilitatile de scris/citit la nivel de clasele primare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează