INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Valentin Mihăilă a ieșit de pe teren în lacrimi, după doar 14 minute din duelul cu Drăgușin, Pușcaș și Drăguș!

Valentin Mihăilă (23 de ani) s-a accidentat și a părăsit terenul în lacrimi, în minutul 14 al meciului Parma și Genoa, din runda cu numărul 23 de Serie B.
Valentin Mihăilă (23 de ani) s-a accidentat și a părăsit terenul în lacrimi, în minutul 14 al meciului Parma și Genoa, din runda cu numărul 23 de Serie B.

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2023 18:17 / Actualizat duminica, 05 februarie 2023 18:48

Valentin Mihăilă (23 de ani) s-a accidentat și a părăsit terenul în lacrimi, în minutul 14 al meciului Parma și Genoa (2-0 în minutul 70), din runda cu numărul 23 de Serie B.

Ghinioanele se țin lanț pentru Valentin Mihăilă. Mai mult accidentat decât apt din momentul transferului în Italia, fostul mijlocașul de la CS Universitatea Craiova a suferi astăzi o ruptură musculară, conform primelor informații de la fața locului.

Valentin Mihăilă, lacrimi de durere în Parma - Genoa

Mihăilă a izbucnit în lacrimi în momentul în momentul în care părăsea terenul, ajutat de cei din staff-ul medical. Extrema „tricoloră” a fost înlocuită cu elvețianul Simon Sohm. Scorul în acel moment era 0-0. 

Mihăilă revenise printre titulari la Parma după o pauză de aproape 5 luni. În actualul campionat a bifat doar 9 prezențe. A marcat două goluri și a oferit 3 pase decisive.

Ultimul meci sub „tricolor” al lui Mihăilă a fost pe 14 iunie 2022, în 0-3 cu Muntenegru. Următorul meci al „naționalei” este deplasarea din Andorra, pe 25 martie, la debutul preliminariilor Euro 2024.

Și Dennis Man e accidentat 

Dennis Man, celălalt fotbalist român de la Parma, a lipsit în disputa cu Genoa și cauza unei accidentări. În primul „11” al oaspeților de astăzi a fost prezent Radu Drăgușin. George Pușcaș și Denis Drăguș au fost rezerve.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Spaniolii scriu că Haaland s-a săturat de Guardiola și vrea să plece de la City!

FOTO Greu fără Benzema » Real Madrid pleacă învinsă de la Mallorca și îi face culoar spre titlu Barcelonei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
sibelius
sibelius  •  05 Februarie 2023, 22:09
Postat de roost.eradevar.at pe 05 Februarie 2023, 20:37

Oare cum de toti jucatorii romani cand pleaca sa joace in campionate adevarate se accidenteaza atat de repede si de mult? O fi din cauza antrenorilor si preparatorilor fizici fara diploma din Romania??

Adică Morutan aducea antrenori de-acasa, nu? Ca probleme cu accidentările nu a avut.

msdr
msdr  •  05 Februarie 2023, 22:02

Eu sunt curios cum sta domnul Mihăilă cu viata extrasportiva. As paria ca nu e serios la recuperare și odihna, altfel nu îmi explic de ce e atât de fragil

vasileroaita
vasileroaita  •  05 Februarie 2023, 21:41

Se mișcă bine Parma fără țepele noastre.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close