INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Veste excelentă pentru Vlad Dragomir » Decizie neașteptată luată de Arsene Wenger!

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2016 15:47

Vlad Dragomir, 16, a ajuns în vară la Arsenal și poate avea șansa de a debuta în Premier League chiar în acest sezon.

Antrenorul Arsene Wenger a decis ca mijlocașul român, alături de alți doi tineri, Donyell Malen și Joe Willock, să fie introduși pe lista echipei pentru meciurile din Premier League.

Astfel, cei trei tineri au șansa de a debuta chiar în această ediție pentru echipa mare, în campionatul englez.

 "Mie mi se cere să joc cam ce joacă şi Mesut Ozil la echipa mare, fiindcă evoluez pe postul lui. Îmi pun înregistrările cu el, trebuie să-l studiez şi să încerc să fac cît mai multe din ceea ce reuşeşte el. Cum pasează, cum gîndeşte fazele, cum îşi pune în valoare coechipierii. Pot să spun că am devenit specialist în Mesut Ozil" Vlad Dragomir pentru Gazeta Sporturilor, într-un interviu acordat la începutul anului

După 24 de etape, Arsenal este pe locul 4, cu 45 de puncte. În următoarea etapă, echipa lui Wenger va juca împotriva celor de la Bournemouth, pe 7 februarie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Februarie 2016, 22:06

...sa fim seriosi ...una este sa ne dorim noi sa debuteze in Premier Ligue ...si alta este sa l bage Wenger in teren ...daca se intampla ...sa mi spuneti si mie ...

tazdevil
tazdevil  •  04 Februarie 2016, 17:49

Bafta copile!!!Sper totusi ca in Anglia sa fie alta mancare de.....peste...:D....si nu tot un fel de Primavera,"a doua vera" si tot asa.......oricum,mare lucru sa faci parte din lotul unei echipe de top si din Premier.Felicitari si bafta maxima in continuare!!!!!!!!!!

ottobraun
ottobraun  •  04 Februarie 2016, 17:42

este talentat sa vedem cum se descurca

Vezi toate comentariile (6)
Comentează