INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MLS

VIDEO Alex Mitriță se simte excelent în MLS » Românul a înscris un nou gol superb pentru New York City

Alex Mitriță
(foto: nycfc.com)
Alex Mitriță (foto: nycfc.com)

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2019 11:12

Alexandru Mitriță (24 de ani, extremă stânga) a înscris încă un gol încântător pentru New York City, în victoria cu scorul de 2-1 împotriva lui Colorado Rapids.

Mitriță a trimis un șut plasat de la 20 de metri, iar portarul echipei adverse nu a avut nicio șansă. Acesta este al 6-lea gol pentru Mitriță de la transferul în SUA. Fostul fotbalist al Craiovei a intrat în minutul 63 pe teren, timp suficient însă pentru a aduce succesul echipei sale.

New York City este pe locul 4 în acest moment în Conferința de Est, poziție care îi permite accederea în play-off-ul MLS.

8.000.000 €a încasat Craiova pentru fotbalistul său în luna februarie a acestui an

Citește și:

VIDEO Tătărușanu a luat trei goluri la debutul cu Lyon! A luat nota 4 în presa franceză: „N-a avut vreo paradă decisivă” 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
risc_mix
risc_mix  •  21 Iulie 2019, 19:00

Băi ăștia de la gsp puneți bă la ,,moderare”(eu zic cenzură) oameni cu discernământ, care să știe să aprecieze corect folosirea cuvintelor/expresiilor în funcție de context. Păi eu am zis ,,mizeria de L1” și am fost cenzurat. Unde-i vulgaritatea? Pe cine am jignit? E doar o părere a mea fără să dau nume de echipe, jucători, antrenori, etc

risc_mix
risc_mix  •  21 Iulie 2019, 18:30
Postat de j0k3r pe 21 Iulie 2019, 15:04

Te rog sa le spui ca esti sarcastic pt ca altfel o sa inceapa romanasii cu hateul. O sa zica iar ca msl e varza si mamaliga 1 e forta

Niciun moment n-am vrut să fiu sarcastic, căci nu-mi permit să batjocoresc ceva ce nu cunosc. Am văzut doar că au jucat cu ăia din Colorado și singurul lucru pe care-l știam despre Colorado sunt gândacii de Colorado care-i atacau cartofii lu tata. Atâta tot. Și atunci am băgat-o la mișto p-asta cu gândacii. Cât despre MLS, dacă ne luăm după numele care joacă acolo trebuie cu 3-4 clase peste *** de L1.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

j0k3r
j0k3r  •  21 Iulie 2019, 17:54
Postat de dinamo_fan pe 21 Iulie 2019, 13:14

frumos gol, bravo ! nu are cum lipsi de la nationala. a, ba da, de la nationala pensionarilor si a lustragiilor de banci de rezerve are cum.

Cel mai bun si mai exact comentariu. RESPECT

Vezi toate comentariile (12)
Comentează