INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  METROSPORT

VIDEO+FOTO Fosta iubită a lui Mihai Costea, Daniela Crudu, vacanță HOT în Italia: a postat pe net imagini cu noile implanturi uriașe!

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 14:58

Daniela Crudu s-a bucurat de o vacanță în Italia și a făcut numeroase poze, iar o parte din ele au ajuns pe internet.

Frumoasa brunetă, care în trecut s-a iubit cu fotbalistul Craiovei Mihai Costea, a postat mai multe imagini provocătoare în care apare cu bustul voluptos și în ținute fierbinți.

Publicată de Daniela Crudu pe Joi, 29 august 2019

Daniela Crudu e încă singură, fapt remarcat și de fanii ei. „Sper să găsești un băiat care să te iubească și să te respecte și să fiți fericiți…”, i-a scris un internaut, la care Cruduța a răspuns: „Doamne ajută! Mulțumesc”.

Nu rata o SUPER GALERIE FOTO cu Daniela Crudu: 

+12 FOTO

Citește și:

FOTO Sirena nepotului lui Agnelli » Iubire exotică pentru fiul fostului președinte de la Juventus

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
bulletproof
bulletproof  •  04 Septembrie 2019, 09:24

Două paie, două bule, C-așa-i ea, obișnuită !

118381925837836
Maria Günther  •  02 Septembrie 2019, 18:54

Prost film, cadru darapanat ca si Tussi careia mai degraba i se face un deserviciu, cu niste miscari chinuite… sau zice ca-s lascive cand se chioraste asa prosteste…? Pana la papusa de plastic zisa Gummiboot , c-aia are-un bot mai are mult, dar, poate arata si sfarcurile ca nu este nimic de ea, deci, mai spectaculoasa nu poate fi! https://www.youtube.com/watch?v=-GHWb-pbpUI https://oamenicasobolani.wordpress.com/

10154055254874286
Nicholas Pantea  •  02 Septembrie 2019, 15:44

Pune fata la vanzare ce are , sani falsi , minte ioc. Te-ai procopsit cu ea ! Dupa ce toate cele fizice trec , ramai cu ofemeie ce nu mai e buna de nimic , femeia " degeaba ".

Vezi toate comentariile (7)
Comentează