INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Marius Șumudică, scandal uriaș în Turcia: „A spus că iau comisioane la transferuri! Îl dau în judecată! Prietene, vei plăti!”

Articol de - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 09:48

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, a avertizat un jurnalist turc în timpul conferinței după meciul cu Fenerbahce, 0-2.: „Va trebui să demonstrezi că eu iau comisioane și că am firmă în România care transferă jucători. Vei plăti! Toți banii se vor duce la copiii care nu au bani în Gaziantep”.

Primul meci, primul eșec. 0-2 acasă cu Fenerbahçe. Dar această înfrângere nu l-a afectat atât de tare pe Marius Șumudică. Altceva l-a supărat. Și a izbucnit la conferința de presă. Ultima parte a discuției cu ziariștii a pregătit-o pentru un contraatac.

Marius Șumudică: „Nimeni nu a scris despre mine că iau bani”

„Am muncit 15 ani ca să ajung la un nivel înalt, pentru a antrena în Turcia. Și nimeni nu a spus vreodată despre mine că iau bani, că iau comisioane la transferurile jucătorilor mei", a lansat tehnicianul lui Gaziantep, arătând cu degetul în sală: „Pe acest jurnalist, din fața mea, îl voi da în judecată”.

VIDEO » Conferința lui Marius Șumudică

Marius Șumudică: „Iau cei mai buni avocați din Europa”

A continuat amenințător. „Voi angaja doi avocați, voi face proces la tribunal împotriva lui, pentru că a scris că Șumudică are o firmă în România prin care transferă fotbaliști români. El va trebui să demonstreze dacă eu am firmă, dacă eu iau comisioane. Voi lua cei mai buni avocați din Europa pentru a câștiga acest proces”.

„Cineva spunea că echipa va retrograda cu mine antrenor. Și eu spun că echipa e aproape să-și asigure rămânerea în prima ligă. Transferurile nu sunt treaba mea, deciziile aparțin conducerii. Nu dau vina pe nimeni pentru transferurile care nu se mai realizează"
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Marius Șumudică: „Ai să vezi, vei plăti!”

S-a ridicat. Conferința se încheiase, însă tot mai avea ceva să-i transmită ziaristului. Nu în portugheză, ca până atunci, ci în engleză. „Prietene, vei plăti! Ai să vezi, vei plăti! Și toți banii se vor duce la copiii care nu au bani în Gaziantep”.

„Împotriva unui adversar puternic, dacă nu profiți de ocaziile pe care le ai, vei sfârși prin a pierde meciul. Așa s-a întâmplat acum"
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

24 de puncteare Gaziantep după 18 etape, la zece puncte deasupra zonei retrogradării

Citește și: 

Silviu Lung Jr. s-a înțeles cu Beșiktaș! Lovitura carierei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
115486966066476
Edi Girnita  •  19 Ianuarie 2020, 13:30

Ninel gură mare! Se crede in România, sa dai in judecată după bunul plac!

946199078754644
Tavi A'visi  •  19 Ianuarie 2020, 11:58
Postat de Mares Sorin pe 19 Ianuarie 2020, 10:25

Împotriva unui adversar puternic, dacă profiți de ocaziile pe care le ei, vei sfârși prin a pierde meciul. Așa s-a întâmplat acum".....wtf??:)

Banuiesc ca a vrut sa scrie: Impotriva unui adversar puternic, daca nu profiti de ocaziile pe care le ai , vei sfarsi prin a pierde meciul. Banuiesc ca ziaristul a scris acest articol dupa ce a baut cateva sticle de Bere sau ca habar nu are de fapt ce a vrut sa spuna Sumudica.

100002473541087
Danut Ognean  •  19 Ianuarie 2020, 11:10

felicitari sumudica

Vezi toate comentariile (6)
Comentează