INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Vlad Dragomir, legat de Serie C » A retrogradat în al treilea eșalon din Italia pentru al doilea an consecutiv!

Vlad Dragomir (dreapta), la Virtus Entella // foto: Imago
Vlad Dragomir (dreapta), la Virtus Entella // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 18:19 / Actualizat luni, 10 mai 2021 18:22

Virtus Entella, echipa la care evoluează românul Vlad Dragomir (22 de ani), a retrogradat în Serie C.

Vlad Dragomir nu poate scăpa de coșmarul numit Serie C. Anul trecut, tânărul mijlocaș român a căzut în al treilea eșalon din Italia alături de Perugia, formația de care aparținea. În prima parte a acestui sezon, Dragomir a evoluat în Serie C, la Perugia. În iarnă a fost transferat de Virtus Entella, în schimbul a 150.000 euro, doar pentru a cădea în „C” din nou.

Vlad Dragomir, în Serie C cu Virtus Entella

Astăzi, cu Vlad Dragomir integralist, Entella a pierdut ultimul meci din sezonul regular al Serie B, 2-3 la AC Pisa, la care Marius Marin a fost la rândul său integralist.

Dragomir a marcat un gol, primul pentru el la Virtus Entella, dar reușita sa nu a adus vreun punct pentru ultima clasată. Golurile marcate de Pisa prin Belli, Marsura și Palombi au fost decisive.

Virtus Entella a încheiat sezonul de Serie B cu doar 23 de puncte acumulate în 38 de meciuri, fiind ultima în campionat. Alături de Pescara și Regiana, formația jucătorului român retrogradează direct în „C”, în timp ce Cosenza și Ascoli vor juca un baraj de menținere în Serie B.

Empoli și Salernitana sunt echipele promovate direct în Serie A, în timp ce Monza, Lecce, Venezia, Cittadella, Brescia și Chievo vor juca un baraj pentru a stabili ultima promovată în primul eșalon italian.

Adrian Mutu îl sfătuise pe Vlad Dragomir: „Să pedaleze mai mult”

Adrian Mutu, selecționerul echipei naționale U21 a României, a prevestit prăbușirea lui Vlad Dragomir. În ianuarie, înainte ca Dragomir să ajungă la Entella, „Briliantul” l-a urecheat pe tânărul mijlocaș, despre care spunea că i-ar prinde mai bine să joace la o echipă puternică din România, decât în ligile inferioare din Italia.

„Să pedaleze mai mult! Dacă eram în locul lui, poate aș fi ales să vin în România, la o echipă mai puternică, alături de care să te lupți la trofee. Așa crește nivelul tău. Altfel, dacă joci în Serie C, după în Serie B, în josul clasamentului... te plafonezi! Era mai bine să renunțe la bani acum și să câștige mai mulți pe viitor, asta e ideea”, spunea Mutu atunci, la DigiSport, despre fotbalistul cu 8 selecții la „naționala” mică a României.Vlad Dragomir a ajuns în Italia, la Perugia, în 2018, de la juniorii lui Arsenal. Cota lui de piață este de 900.000 euro în prezent.

Vlad Dragomir a ajuns în Italia, la Perugia, în 2018, de la juniorii lui Arsenal. Cota lui de piață este de 900.000 euro în prezent.

Mai multe știri despre stranieri:

Nicolae Stanciu s-a accidentat în cel mai bun sezon: „Nici nu putea pune piciorul în pământ”

Costel Gâlcă, obiectiv îndeplinit în Danemarca: Vejle rămâne în prima ligă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cky33
cky33  •  11 Mai 2021, 09:48

Ma cam enerveaza ca a luat sansa multor copii la U17, U19, U21 doar pentru ca s-a antrenat cu bebelusii lui Arsenal, dar asta am vazut ca se intampla cam des. Aproape ca ne rugam de Postolachi sa ne reprezinte doar ca se formase la PSG, desi e rezerva in liga a 2-a daneza...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează