INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa, oferă noutăți despre situația lui Gabi Tamaș + Surpriză: românul ar putea ajunge la Astra!

Gabi Tamaș, alături de Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa
Gabi Tamaș, alături de Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa

Articol de , - Publicat luni, 22 iulie 2019 19:06

Yoav Katz, patronul israelian al lui Hapoel Haifa, a vorbit despre situația lui Gabi Tamaș, 35 de ani, fotbalistul care a devenit protagonistul unei noi escapade pe durata șederii echipei din Israel în România, pentru un cantonament. Azi a jucat un amical cu Rapid, 3-3, detalii aici!

„Ne-am întâlnit astăzi şi am spus «Hai să mai aşteptăm câteva zile». Fiecare se va gândi ce vrea să facă şi vom vorbi din nou peste două-trei zile. Nu l-am întrebat unde a fost. Îmi place mult de el, e la Hapoel de doi ani, ne-a ajutat mult, am câştigat Cupa, Supercupa, e un tip puternic care face parte din echipă. E un tip foarte iubit, un băiat minunat, nu e perfect, dar încă cred că e un tip minunat, are nevoie de puţin ajutor, dar e un tip minunat.

Nu voi spune ce am discutat cu el, e privat, dar singurul lucru pe care pot să vi-l spun este că vom vorbi din nou peste două-trei zile şi vom lua o decizie. Lăsaţi-mă să mă gândesc câteva zile şi să-mi clarific sentimentele. Mie îmi place mult de el, e un tip minunat.

Sunt sigur că se va gândi şi el. Eu mereu l-am susţinut, da. Astăzi nu va fi aici. Nicio decizie nu a fost luată. Nimeni nu vrea să se grăbească şi vom merge înainte. Vom vorbi atât cu el, cât şi cu agentul lui, ambii vor veni la întâlnire, a declarat Yoav Katz, patronul isralienilor, pentru GSP.ro. 

Înțelegere tacită cu Astra Giurgiu?

Gruparea israeliană va avea însă o misiune complicată în tentativa de a-l convinge pe Tamaș să rămână la Hapoel. Sătul de scandalul în care a fost implicat în ultimele luni, Tamaș ar fi tentat de o revenire în România, Astra Giurgiu fiind echipa care a intrat fir pentru a-l transfera.

Vezi și: 

Anamaria Prodan, mesaj pe Instagram după dispariția lui Gabi Tamaș: „Dacă admirați două valori, alea suntem noi. Love u!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  23 Iulie 2019, 12:56

Ce mishto, cafteli, cioace cu alde Alibec pe acolo.

bombon
bombon  •  22 Iulie 2019, 21:16
Postat de observator97 pe 22 Iulie 2019, 20:19

Hai la Astra, Gabi Tamas! Poate iei un pumn de la Anamaria si devii mai barbat! :D

A luat deja pumnul, n-ai vazut e ochi are?

observator97
observator97  •  22 Iulie 2019, 20:19

Hai la Astra, Gabi Tamas! Poate iei un pumn de la Anamaria si devii mai barbat! :D

Vezi toate comentariile (6)
Comentează