Comentarii (11)
alenb
alenb  •  03 August 2022, 20:29

Exact, daca antrenorul nu vine la meci cum il mai monitorizezi? Discutia e ridicola caci realist vorbind nu exista vreo posibilitate practica sa impiedici antrenorul sa faca schimbari sa dea indicatii, fie si de la distanta, prin intermediari ori prin telefoane, mesaje etc. A pune un “jandarm” langa antrenor presupune ca suspendatu sa vina obligatoriu la meci si sa ia loc tot obligatoriu intr-un fel de zona de pedeapsa, cum e la hockey unde cei eliminati se duc intr-un spatiu clar delimitat. Dar si asa, se duce omu la toaleta si suna de acolo, sau se face perchezitie si se retine telefoanele inainte?

jean_gabin
jean_gabin  •  03 August 2022, 20:05

Solutia este simplissims. Antrenorului suspendat arbitrul de centru sa ii puna banda adeziva peste gura si sa o indeparteze dupa fluierul final. Daca antrenorul vrea sa bea apa in timpul meciului se se constituie o comisie care sa il supravegheze iar Vassaras sa fie seful ei.

birdibel
birdibel  •  03 August 2022, 19:36

Adevarul e ca, prin amenda ridicola impusă lui Croitoru, federația se sabotează singura. Sunt convins ca dacă infractorul ar fi amendat cu leafa pe-o luna s-ar gândi de doua ori înainte de a încalca regula. Alternativele sunt ca paznicul federatiei sa aibă cu el cătușe să-l lege pe recalcitrant când scoate celularul, sau banda adezivă să-i astupe gura.

jean_gabin
jean_gabin  •  03 August 2022, 17:51

Conteaza ca exista o regula buna ori rea pe care unii o incalca intentionat. Iar cat timp se intampla o astfel de anomalie noi nu vom progresa. Nici in fotbal si nici in alt domeniu. Suntem de capul nostru.

Gogule
Gogule  •  03 August 2022, 17:40

de acasă/de la tv jocul se vede cu totul altfel decât din tribuna, deci mai greu de luat decizii tactice pt un antrenor, dacă asta e singurul argument împotriva inițiativei frf.

vasileroaita
vasileroaita  •  03 August 2022, 16:56

Da, Croitoru e vinovat pentru jocul sub orice critică prestat de FCSB!!

digei
digei  •  03 August 2022, 16:54

Croitoru e cel care sfideaza legile. Asta place marlanilor de la peluza, el stie asta si continua sa fie "rebel". De fapt e un neam prost ce nu s-a pomenit. Sa-i fie bruiata acea cabina, sa fie singur fara nici un colaborator, doar un agent al federatiei. Sa vada ca nu e chiar atat de smecher. Faceti ceva, nu-i mai tolerati nesimtirea!

bridges
bridges  •  03 August 2022, 16:45

Croitoru a vrut mereu sa fie altfel decat regulamentul o permitea. Faptul ca n-avea acea licenta PRO nu-l impiedica sa dea indicatii de pe banca fara perdea. Acum cu telefoanele. FRF trebuie sa spuna ca antrenorul trebuie sa stea singur intr-o cabina izolata fonic, fara nici un mijloc de comunicare la el. Punct! Chiar nu v-ati saturat de indivizi din astia alunecosi, cu o educatie precara, sa fenteze pe toata lumea? L-ai prins, l-ai ars, sa-i iasa smecheria pe nas.

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  03 August 2022, 16:43

Dar oare cei de afară cum procedează?

cita
cita  •  03 August 2022, 16:38

Hai cu bășcălia, noi românii suntem profesori în domeniu! Chiar merită măsura asta toată bășcălia de care suntem în stare! Cascadorii rasului cei de la FRF, dar nu ne mai miră nimic în situația asta.

  • 1
  • 2
Comentează