OPINII  »  DUNAJSKA STREDA - FCSB

Steaua-i Steaua

Editorial Remus Răureanu
Editorial Remus Răureanu

Articol de - Publicat miercuri, 03 august 2022 23:46 / Actualizat miercuri, 03 august 2022 23:51

FCSB o scoate la capăt chiar și cu achiziții neacomodate și fără căpitanul Tănase, vândut în Emiratele Arabe Unite.

Cu Bogdan Rusu invizibil și cu David Miculescu slab, echipa lui Becali tot e favorită să se califice în faza următoare din Conference League. Achizițiile nu au adus nimic grozav, dar clubul continuă să aibă o aură de succes pe care nu o pot toci nici Talpan, nici Gigi Becali. Orice s-ar întâmpla, echipa aceasta o scoate cumva la capăt.

Să ne imaginăm că Nicolae Dică l-a schimbat imediat după pauză pe Florinel Coman cu Răzvan Oaidă. Nu a arătat ca o schimbare a unui antrenor, ceea ce nu surprinde într-o formație pe care patronul o conduce de acasă, prin telefon, de ani de zile. E greu să mai avem încredere într-un tehnician pe care-l știm marionetă.

Miculescu, un atacant pentru care Becali a plătit un milion și șapte sute de mii de euro, a fost static și ineficient la prima apariție în roșu și albastru, a marcat Tamm, un fundaș central pe care Mihai Stoica l-a adus gratuit. 

Steaua-i Steaua

După primul joc în care a apărut estonianul, Gigi a fost întrebat despre prestația lui și nici măcar nu a știut despre cine era vorba. "Habar nu am, nu am auzit de el" a fost răspunsul lui Becali despre omul decisiv din Slovacia. Cum ar arăta FCSB dacă Mihai Stoica sau antrenorul s-ar ocupa de recrutare și de alcătuirea echipei?

Dunajska Streda a arătat ca o formație de liga a doua din România, așa că toate investițiile guvernului maghiar în Slovacia par să fie mai mult niște gesturi politice decât unele fotbalistice. Echipa lui Becali a fost mai tehnică, mai bună și ar fi putut să câștige mai clar, la o diferență mai mare. Ceea ce e bine pentru steliștii fani ai FCSB și pentru noi toți. 

Gigi are defecte și a făcut păcate multe în fotbal, dar el a întors mereu în campionat sume cu care alții au fugit. Dacă echipa lui va fi iar în grupe europene vor putea sărbători FC Botoșani, Farul, UTA și alte cluburi care speră să subziste datorită achizițiilor ordonate de la palat.


Comentarii (57)
Le5ttat
Le5ttat  •  21 Octombrie 2022, 16:10
Postat de Army47redblue pe 03 August 2022, 23:59

Steaua e steaua a? Nu respectati nimic din ce zice tribunalul, pseudo jurnalistilor

Fotbalul nu are sau nu ar trebui sa aiba nicio legatura cu tribunalul. E clar ca FCSB a continuat ceea ce era Steaua - pentru ca la ora preluarii nu exista nicio alta "Steaua". Ca, din diferite motive (fininaciare sau orgolii stupide) s-au trezit unii ca nu e bine/ s-au ca nu le convine cum s-a facut transformarea de la "stat" la "privat" - adica privatizarea unei "societati de stat" e altceva. Dar e la mintea cocosului, ca o formatie infiintata de cativa ani, nu poate fi continuatoarea a ceva. Daca intre timp Steaua ar fi disparut ca Unirea Urziceni spre exemplu si s-ar fi facut dupa ani echipa asta, am fi putut spune ca e continuatoarea celei desfintate. Instanta a hotarat ca FCSB nu are dreptul asupra unor "privilegii", insemne si altele. UEFA inca atribuie FCSB-ului trecutul Stelei. Deci, revin la afirmatia de la inceput: Fotbalul nu are treaba cu tribunalul. Din pacate, echipa celor cateva sute, maxim mii de pustani care sunt sustunatorii FC Talpan (noua Steaua), atat inteleg.

nightought
nightought  •  07 August 2022, 07:18

Raurene, ți-a plăcut cât de steaua a fost și cu Mioveni? Ar fi bine ar fi sa scrii mătăluță și un articol de genul locul 2 e locul 2! Nu de alta, dar și asta pare un maximum pentru Fcsb, după ce nu a reușit sa bata ultima clasata!

nightought
nightought  •  07 August 2022, 02:38

Raurene, ți-a plăcut partida de azi cu Mioveni? Ia mai scrie mătăluță un articol laudativ, gen locul 2 e locul 2! Nu de alta, dar se pare ca nici la poziția a doua Fcsb nu are acces!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează