Comentarii (9)
parpalache
parpalache  •  08 Aprilie 2021, 08:50

Cine e Stejarel Olaru?Ce sa fie?Unul din noii activisti,care au aparut ca paduchii pe biata tzara dupa asa zisa revolutie(sau „lovi-lutie” cum i-a zis...Mircea Dinescu)!La fel de antinationali ca vechii cominternisti!Pusi sa murdareasca toate miturile nationale!Scopul fiind acelasi:transformarea poporului roman intr-o biata...populatie,fara mandrie nationala,fara nimic al ei!Numai„sponsorii”fiind diferiti!Cica mamicile fostelor gimnaste„au dezvaluit”!Dar de ce nu le-au luat acasa pe acele fetitze de 10-11 ani daca erau supuse la asemenea„orori”?S-au dimpotriva erau gata sa dea si *** numai ca „zbirii”aia de antrenori sa nu le trimita acasa?Puah!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caoradea
caoradea  •  07 Aprilie 2021, 17:13

Parafrazând cele scrise de Naum, gazetaria sportiva ar avea nevoie de profesionalism, obiectivism, simplitate, maiestrie, stiinta si limbaj adecvat. Exact de aceste lucruri duce lipsa Naum cand comenteaza in emisiunile de pe DigiSport sau cand scrie.

316588556035187
Dan Serbanescu  •  07 Aprilie 2021, 10:34

E atîta libertate de exprimare în ziarul ăsta , in toate de fapt , in media , că regreți cenzura lui Ceaușescu ! Se ofuschează toți , una două ! Îți cauți cuvintele , scrii îngrijit , dar se găsește o încadrare în zecile de motive de cenzură și gata . Nu ești la linie, au revoir ! Copii , contradicția naște progresul .

1176872262752690
Alia Văsie  •  06 Aprilie 2021, 16:42

Drept la replica In urma articolelor de presa aparute in spatiul public ieri, 5 aprilie 2021, noi, semnatarii acestei intampinari, ne exprimam consternarea fata de acuzatiile grave aduse d-rei antrenor Adriana Teocan si logodnicului acesteia, dl Daniel Mitroi de catre parintii sportivei Andra Ioana Rusu. De cativa ani de zile, grupului nostru de parinti ai sportivelor practicante de gimnastica ritmica li s-a alaturat si familia Rusu, iar toate deciziile luate de noi, ca parinti, legate de buna desfasurare a activitatilor de pregatire, logistica, sprijinul oferit antrenoarei, aspecte mateiale, etc ne-au apartinut in totalitate, fiind discutate si agreate cu cea mai mare transparenta. In primul rand, niciunul dintre noi nu confirma vreo acuzatie legata de un eventual comportament neadecvat din partea antrenoarei sau colaboratorilor acesteia. Copiii nostri sunt pregatiti de ani buni de zile de catre Adriana Teocan, iar realizarile lor pe plan sportiv sunt cel putin egale cu nivelul dezvoltarii psihologice, al increderii in sine si fair play-ul de care dau dovada acum, ajunse in prag de adolescenta. Copiii nostri formeaza o echipa unita atat la nivel sportiv, cat si pe plan personal, toti abordand antrenamentele cu placere, interes si responsabilitate. Nu am fost niciodata in situatia de a remarca vreun abuz fizic sau verbal, in timpul sau in afara orelor de antrenament. Suntem constienti de rigorile presupuse de practicarea sportului de performanta, de nivelul de presiune c

1176872262752690
Alia Văsie  •  06 Aprilie 2021, 16:40

Buna ziua, Buna ziua, Conform art. 30 alin. 1 din Constituția României “Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.” De asemenea, conform alin. 6 al aceluiași articol prevede faptul că “Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine. Dispozițiile art. 49 din Decizia 220/2011 prevăd faptul că “Orice persoană fizică sau juridică ale cărei drepturi sau interese legitime au fost lezate prin prezentarea în cadrul unui program audiovizual a unor fapte neadevărate beneficiază de dreptul la replică.” Ca atare, conform celor spuse mai sus va lasam mai jos dreptul nostru la replica, al celorlalti parinti implicati indiret in acest razboi al familiei Rusu Multumim de intelegere!

316588556035187
Dan Serbanescu  •  06 Aprilie 2021, 14:25

Îmi place că ești un feminist convins , tăticu ! Totuși , ai făcut armata ?

316588556035187
Dan Serbanescu  •  06 Aprilie 2021, 14:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

branzea_2021
branzea_2021  •  06 Aprilie 2021, 10:25

Nadia a devenit zeita de la Montreal, in ciuda metodelor barbare la care a fost supusa de acel incalificabil individ*** Respect Nadia Comaneci! Este pe acest site un specimen din aceeasi tagma, agramat, *** stie doar sa injure. A inceput deja sa atace autorul acestui articol, vor urma alte injuraturi, postate de pe milionul de conturi pe care le are. Respect Radu Naum pentru acest superb articol!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reteleanu
reteleanu  •  06 Aprilie 2021, 09:58

daca autorul acestui text (contributor si el, printre altii, la distrugerea sportului romanesc; bine, macar de la asta nici n-ai ce sa astepti, dupa ce-a murdarit hartia digitala la moartea lui maradona) ar fi tot atat de preocupat de conditiile cainesti in care non-sportivii tineri din corporatii sunt efectiv striviti-umiliti-distrusi de catre angajator in capitalismul anului 2021...poate ca ar fi luat in seama. asa, este doar comic si gretos.

Comentează