OPINII  »  EDITORIAL IOANA MIHALCEA

Pentru Dinamo în play-out, fără număr

Articol de - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 22:28 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 00:39

Dinamo e iar în play-out. Da, nici nu mai e o știre. Dinamoviștii s-au obișnuit cu prezența la retrogradare. De la „campioana” play-out-ului în mandatul lui Florin Bratu, postură ce părea de neacceptat la acel moment, lucrurile au degenerat.

Titular azi cu Clinceni, 1-3, Ricardo Grigore și-a celebrat săptămâna aceasta ziua de naștere, cu lăutari și o petrecere pe cinste. Într-o camera înghesuită, fără distanțare, fără măști, mai mulți fotbaliști ai roș-albilor s-au amestecat cu prieteni, rude și lăutari, într-un gest ce s-a dorit de sărbătoare, dar a părut complet deplasat, atât din punct de vedere medical, cât și al momentului ales pentru a petrece. 

Dinamoviști, aici sunt banii dumneavoastră! Sute de lei au zburat către lăutari, pentru dedicații de la jucători. Desigur, oamenii pot face ce vor cu banii și timpul lor, dar lipsa de respect rămâne. 

Pentru Dinamo în play-out, fără număr
Ricardo Grigore, fundașul central al lui Dinamo, a dat o petrecere pe cinste de ziua lui

Respect față de fanii care au strâns cu greu bani din donații, din sponsorizări pe care le-au negociat prin propriile relații, din bilete virtuale cumpărate de „câini” din toată lumea, stadioane întregi sold out, în speranța că Dinamo se va salva nu doar financiar, ci și sportiv.

Eforturile lor, în urma cacealmalei spaniole, au acoperit salarii restante, datorii la zi, furnizori, deplasări. Au asigurat licența, dar și lăutarii. Prezența în Liga 1 din toamnă cine o asigură? 

Fanii, mereu inventivi, au adus inclusiv un balon cu aer cald azi la stadion, în care s-au urcat pentru a-și susține echipa și pentru a marca momentul, care sperau să fie unul fericit, arătând că sunt „la înălțime”. În schimb, au fost luați din nou „în balon” de propriii jucători.

Cui dedică fotbaliștii „câinilor” această nouă „performanță”? Pentru Dinamo în play-out, fără număr, fără număr, fără număr.

Aveți suporterii cei mai tari Dar voi vreți manele Și dați bani la lăutari!

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Vineri, 9 aprilie 2021


Comentarii (28)
ios_ge
ios_ge  •  11 Aprilie 2021, 14:08
Postat de Liviu Giurgiu pe 10 Aprilie 2021, 10:58

ABBA = Dinamo sau ca mie dor sa i urcam pe garduri cred ca ABBBB A like Glasgow Rangers . Forza Steaua Bucharest Ghencea

*** scoala "mie"-lule!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  11 Aprilie 2021, 13:26
Postat de nickgraham pe 11 Aprilie 2021, 01:13

problema este alta. daca erati la vreo 10 puncte in spatele primului loc care salveaza de la retrogradarea directa si urma oricum o injumatatire de puncte de ajungeati doar la 5 puncte sub linie,puteai spune ca situatie este grava,dar cand in cel mai rau caz incepi la un punct in spatele primului loc care nu retrogradeaza direct,eu spun ca nu-i situatia deloc grava. mai ales ca nu vad sa bata sibiul pe iasi pentru a se intampla asta. deci voi o sa incepeti pe loc care nu este direct retrogradabil.

Problema e ca de Dinamo nu bate pe nimeni de multe etape. Nici macar egal nu face.

tataika
tataika  •  11 Aprilie 2021, 07:16
Postat de bjk86 pe 10 Aprilie 2021, 18:24

Nu vad care e problema, a folosit expresia folosita de manelisti si *** cand fac dedicatii pentru ca subiectul era despre o petrecere cu lautari, manelisti, *** si dedicatii "fara numar"..

Problema e de educatie! Nu ma asteptam sa intelegi...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează