SPORTURI  »  ALTELE  »  IRLANDA

Conor McGregor, acuzat de mai multe infracțiuni de poliția irlandeză! Ce a făcut fostul dublu campion mondial din octagon

Conor McGregor
Conor McGregor

Articol de - Publicat vineri, 09 septembrie 2022 14:04 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2022 14:06

Conor McGregor (34 de ani) a fost acuzat de mai multe infracțiuni de către poliția irlandeză.

McGregor a fost tras pe stânga de către poliția irlandeză pe 22 martie 2022, undeva în vestul capitalei Dublin. Sportivul conducea un Bentley Continental GT, mașină a cărui preț pornește de la 220 de mii de euro.

Interviu cuprinzător cu cea mai importantă jucătoare transferată de CSM în ultimii 5 ani: „Vreau Liga, de asta am semnat!”
CSM BUCUREȘTI
Interviu cuprinzător cu cea mai importantă jucătoare transferată de CSM în ultimii 5 ani: „Vreau Liga, de asta am semnat!”

Conor McGregor, oprit de poliția din țara natală în luna martie

Fostul dublu campion mondial din UFC, la categoriile pană și ușoară, a fost inițial arestat și pe numele acestuia au fost întocmite două capete de acuzare, sub infracțiunea de conducere imprudentă. Pugilistul irlandez avea mașina înregistrată în Palmerstown, o localitate micuță din vestul Dublinului. 

Conor McGregor nu avea niciun fel de asigurare înregistrată pe numărul mașinii. De asemenea, nu poseda niciun fel de carnet de conducere emis în Irlanda și nu a reușit să se pună la punct cu actele în termenul legal de 10 zile, notează cotidianul irlandez Irish Times.

Conor McGregor a fost adus în fața justiției

Conor McGregor s-a prezentat ieri în fața justiției, la tribunalului Blanchardstown, din Dublin, unde a primit mai multe informații de la un procuror general. McGregor a ajuns la tribunal în jurul orei 10:20 într-un Mercedes negru și pe numele acestuia a mai fost întocmit încă un capăt de acuzare, tot pentru conducere imprudentă. A așteptat liniștit în sala de judecată, până când a venit rândul ca speța sa să fie judecată. 

În timpul audierii, polițistul Denis Lordon, cel care îl oprise pe McGregor în luna martie a acestui an, i-a spus judecătorului David McHugh că „acuzatul nu a contestat decizia acestuia și a primit de asemenea o copie a procesului verbal”, mai informează sursa citată. 

Avocatul din oficiu al lui Conor McGregor, David Staunton, a contestat decizia justiției, spunând că noul capăt de acuzare a fost întocmit pentru „aceeași infracțiune” și le-a cerut judecătorilor să se uite din nou pe imaginile de pa camerele de supraveghere. 

Staunton le-a cerut judecătorilor să amâne luarea unei eventuale decizii. Judecătorul David McHugh i-a permis avocatului lui McGregor să vină cu noi probe în instanță și a fixat noul termen de judecată la data de 24 noiembrie.

Citește și:

Cel mai dureros meci comentat de Emil Grădinescu: „Am simțit că mi-a amorțit brațul stâng”

Lucescu, furios după ce a pierdut cu Fenerbahce: „A fost o coridă. Nu așa se joacă în cupele europene”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close