SPORTURI  »  ALTELE  »  CONOR MCGREGOR - DONALD CERRONE

CONOR MCGREGOR - DONALD CERRONE // ULUITOR Ce bursă a încasat Conor McGregor pentru 40 de secunde în ring » Irlandezul va lua o sumă uriașă din pay-per-view

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 11:06

Irlandezul Conor McGregor, 31 de ani, a câștigat după doar 40 de secunde pe americanul Donald Cerrone (36 de ani) în gala UFC 246, care a avut loc în Las Vegas.

Acesta a fost cel mai profitabil meci al lui Conor McGregor în UFC. Pentru a urcat în ring, irlandezul a încasat mai mare bursă din cariera de luptător: 4,5 milioane de euro. Astfel, Conor a luat 1,5 milioane la fiecare 10 secunde petrecute în octagon.La această sumă se adaugă și banii din încasările din vânzarea biletelor și din drepturile TV.  

Conor McGregor anticipa ca va încasa 70 de milioane de euro

Înainte de luptă, Conor McGregor le spunea jurnaliștilor că se așteaptă să primească 70 de milioane de euro, cea mai mare sumă câștigată de el la un meci în MMA.  
 

„Va fi un cec mare. Probabil cel mai mare din cariera mea în MMA. Mă aștept la 70 de milioane de euro. Vor fi oameni din Australia, Canada, Anglia și Irlanda care se vor uita. Trebuie să fie bine. Când m-am luptat cu Khabib Nurmagomedov am luat 44,5 milioane de euro. Lumea zice că sunt terminat, dar încă produc”, a declarat McGregor înainte de lupta cu Cerrone. 

Englezii pronosticau că 90% din banii generați din pay-per-view vor intra în buzunarul lui McGregor. În Mare Britanie, fanii au trebuit să plătească 24 de euro pentru a vedea meciul, în timp ce în SUA, toata gala a costat un 64 de dolari. La partida cu Nurmagomedov au fost 2,4 milioane de conturi care au urmărit meciul, un record.

Citește și:

FABULOS. Ce a postat Mayweather după lupta lui McGregor!

Conor McGregor, victorie BRUTALĂ la revenire! Și-a învins adversarul cu 27 de lovituri în 40 de secunde

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
103798407052226
 •  20 Ianuarie 2020, 20:43

doua coturi in gura si 1 cap tot in gura a incheiat rapid meciul ! chiar nu a vazut nimeni ?! nici atotcunoscatorul naum ?!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Ianuarie 2020, 12:10

Uluitor! Cât de mulți *** dau bani pentru a urmări așa ceva!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează