SPORTURI  »  ALTELE  »  CONOR MCGREGOR - DONALD CERRONE

CONOR MCGREGOR SUPREM // VIDEO Conor McGregor, victorie BRUTALĂ la revenire! Și-a învins adversarul cu 20 de pumni în 40 de secunde: l-a lovit și cu umărul!

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 09:29

MMA. Irlandezul Conor McGregor, 31 de ani, l-a învins în 40 de secunde pe americanul Donald Cerrone (36 de ani) în gala UFC 246.  

Revenit în circuit după o pauză de un an și 3 luni, McGregor nu a avut nicio emoție contra lui Donald „Cowboy” Cerrone și a câștigat în prima rundă, deși specialiștii prevedeau o luptă echilibrată. 

Conor McGregor victorie în 40 de scunde cu Donald Cerrone

Conor a început tare. A trimis o lovitură de genunchi cu care l-a lovit în plin pe adversar și i-a spart nasul. 

Ulterior, după 20 de secunde, McGregor a trimis o lovitură violentă de picior, în capul lui Cerrone și l-a dezechilibrat pe acesta. Imediat, irlandezul s-a năpustit asupra adversarului, care era năuct, și a pornit o serie devastatoare de pumni. Cerrone a căzut la podea, Conor a continuat seria perfectă de lovituri, iar arbitrul a trebuit să intervină și să oprească meciul. 

VIDEO: McGREGOR VS CERRONE

Cerrone a terminat meciul plin de sânge. 

„Am prins o lovitură bună. Irlanda, baby! Mă simt foarte bine că am revenit. Am făcut istorie în seara asta. Sunt primul luptător de UFC care are victorii prin knockout la trei categorii diferite. Mă simt foarte bine. Sunt în formă. Încă nu sunt la punctul optim. Diseară petrec si stau cu familia, iar după aceea voi reveni la antrenamente”, a declarat McGregor. 

Conor McGregor a dat 27 de lovituri

Conor McGregor a trimis 27 de lovituri în 40 de secunde. Dintre acestea, 20 și-au atins ținta. De partea cealaltă, Cerrone a trimis doar un pumn, care nu l-a lovit pe McGregor. 

Kendra Lust, actrița XXX care s-a băgat în lupta McGregor vs Cerrone

Citește și:

Cum a mințit Conor McGregor că i-a scos dinții unui luptător român: „Rămâne între noi, da?!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
alegsandru
alegsandru  •  19 Ianuarie 2020, 20:00
Postat de fcsbnuesteaua47 pe 19 Ianuarie 2020, 17:58

Ce prostii poti sa debitezi..:)) Acum 10 ani venea un actor din Wrestling si castiga centura la categoria grea. Despre ce vorbim?:)))

Pretine, in 2010 pe heavy erau Fedor, Brock Lesnar, Cain Velasquez si Junior dos Santos. Pe usoara era Machida, Mauricio Rua, A Silva, Rashad Evans. Mega sportivi. La ora actuala doar Khabib si John Jones sunt buni. De fapt extraordinari. Ramai la Moro, lasa ufc-ul.

fcsbnuesteaua47
fcsbnuesteaua47  •  19 Ianuarie 2020, 18:16
Postat de valeri_gazzaev_is_back pe 19 Ianuarie 2020, 11:11

A castigat cu lovitura de clavicula care l-a ametit bine de tot pe ala. A exersat-o la antrenament. Nu mi se pare o lovitura ce ar trebui permisa. Se pot intampla nenorociri in cusca aia pt galeti de bani. Trebuie impuse niste reguli.

Eu propun sa se pupe si imbratiseze pana cineva cedeaza. De ce atata violenta. De ce sa fie interzisa? Cu ce e mai periculoasa asta decat un cot, genunchi sau un pumn?

fcsbnuesteaua47
fcsbnuesteaua47  •  19 Ianuarie 2020, 18:06
Postat de alegsandru pe 19 Ianuarie 2020, 10:22

Mecgregar este un mediocru in sportul asta. Acum 10 ani nu ar fi ajuns in primii 3 pe categorie. UFC ul este la un nivel foarte scazut fata de ceea ce a fost. A devenit un fel de K1 pentru a fi mai simplu inteles de gloata.

Si inseamna ca nu ai urmarit gala de azi. Prima lupta s-a terminat prin submission (neck crank). A doua submission (armbar). A 3-a la puncte dupa niste clinch-uri urate. Iar ultima TKO dupa niste umeri in nas, o fenta din mana urmata de high kick si multe ground and pound-uri. Deci despre ce vorbesti?!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close