SPORTURI  »  ALTELE  »  CM DE NATAȚIE

VIDEO EXCLUSIV „E suficientă infrastructura din România pentru David Popovici?” » Răspunsul direct oferit de Camelia Potec

David Popovici // FOTO: Raed Krishan +11   FOTO
David Popovici // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2022 11:10 / Actualizat joi, 23 iunie 2022 12:09

„David Popovici se poate antrena acum în orice bazin din lume”, spune Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație.

Camelia Potec a vorbit în această dimineață la GSP LIVE despre cele două medalii de aur obținute de David Popovici la Mondialele de Natație și despre drumul parcurs de sportivul de 17 ani.

VIDEO Camelia Potec: „Popovici se poate antrena de acum în orice bazin din întreaga lume”

Întrebată dacă infrastructura din România este suficientă pentru David Popovici, Camila Potec a răspuns direct.

„A avut multe propuneri de a pleca din țară, dar a ales România. Aici se simte mai bine. Oamenii și locația în care se pregătește îi oferă confort fizic și psihic.

Răspunsul e simplu. Da, e suficient. A demonstrat și anul trecut, prin performanțele sale, și anul trecut, prin progresul înregistrat, că pentru el asta e este suficient în momentul de față.

Când avem parte de astfel de rezultate, ne-ar face plăcere să vorbim despre lucrurile bune pe care oamenii le spun despre cât de frumos a fost drumul. E adevărat că nu stăm foarte bine la partea de infrastructură. 

Dar David Popovici, fiind cel mai bun din lume, are posibilitatea să se antreneze în orice bazin public sau privat din România și din lume. Nu mai e o problemă. Dacă mâine vrea să plece timp de o lună și jumătate în orice colț al lumii, cu siguranță va ajunge acolo. Problema legată de infrastructură e când vorbim despre sport de masă. Nu când vorbim despre David Popovici.

Dacă mâine vrea să plece timp de o lună și jumătate în orice colț al lumii, cu siguranță va ajunge acolo. Problema legată de infrastructură e când vorbim despre sport de masă. Nu când vorbim despre David Popovici.

El a demonstrat că poți face performanță fără să te plângi că e apa rece sau că e întuneric la 5 dimineața și trebuie să aștepți să se facă lumină. El a știu ce are de făcut. A făcut un plan și a căutat sprijin, pe care l-a găsit acolo unde l-a căutat: la club, la Federația și la COSR”, a spus Camelia Potec la GSP LIVE.

foto: Instagram David Popovici @chlorinedaddy
foto: Instagram David Popovici @chlorinedaddy
foto: Instagram David Popovici @chlorinedaddy
foto: Instagram David Popovici @chlorinedaddy
foto: Instagram David Popovici @chlorinedaddy
+17 FOTO

Citește și: 

Suma pe care David Popovici o primește din partea statului român pentru cele două medalii de aur

EXCLUSIV SuperMama Popovici! » Gest extraordinar pentru a-i apăra cariera lui David

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  23 Iunie 2022, 21:31

Care "infrastructura", oameni buni ?! Portul Constanta nu face fata la "afluxul" de cereale din Ucraina, caile ferate, vechi de 60 de ani, nu sunt bune nici de mers la mare, autostrazile de "aproape" 1000 de km, intr-o tara de 238k km patrati, fara centuri in regim de autostrada, ca inele in jurul marilor orase, stadioane de fotbal ori rugby, inchise cu cheia si oferite preferential dupa pofta unor ministrii sau a altor bugetari si in cele din urma, un bazin de inot la Otopeni, care sta inchis de peste un an de zile, ca nu a primit toate avizele, de la alti bugetari, care cu siguranta si-au dat niste prime "grase" anul asta de Paste, 1 Mai, Sf. Marie, 23 August ;)), Mos Niculas, Craciun samd.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează