SPORTURI  »  ALTELE  »  PERFORMANȚĂ

EXCLUSIV El e punctul comun al succeselor lui Halep și Popovici: „După ce am lucrat cu Simona, mă gândeam dacă vom mai avea un astfel de sportiv”

Dragoș Luscan, dreapta, alături de echipa lui Halep +21   FOTO
Dragoș Luscan, dreapta, alături de echipa lui Halep

Articol de - Publicat sambata, 25 iunie 2022 17:07 / Actualizat sambata, 25 iunie 2022 17:07

Preparatorul fizic Dragoș Luscan se poate lăuda deja cu o carieră impresionantă. A lucrat alături de Simona Halep (30 de ani, 19 WTA), iar acum a contribuit la cele două medalii de aur cucerite de David Popovici la Campionatele Mondiale de natație. 

Fostul handbalist Dragoș Luscan are grijă de pregătirea fizică, dar și de partea de kinetoterapie, a fenomenului David Popovici. S-au cunoscut în 2018, când puștiul avea o accidentare la genunchi, și de atunci construiesc împreună.

Popovici nu merită „Steaua României”. Nu încă
CM NATAȚIE
Popovici nu merită „Steaua României”. Nu încă

Dragoș Luscan a înființat clinica KinetoFit și a lucrat cu mulți sportivi de top, printre care Simona Halep și Horia Tecău, dar și la naționala feminină de handbal și la CSM București. 

Dragoș Luscan, omul care a lucrat cu Simona Halep și David Popovici

„După ce am lucrat cu Simona, chiar stăteam și mă gândeam că nu știu dacă în România va mai fi un astfel de sportiv, dacă se va mai întâmpla în curând să vină cineva cu care să pot lucra și care să aibă aceeași emulație și să mă ajute în continuare să-mi găsesc motivația de a continua în ceea ce privește sportul de performanță.

Iată că s-au legat lucrurile, cu atât mai mult cu cât David este un sportiv cu care am început să lucrez cu mai mult timp în urmă. Spre deosebire de Simona, Horia, care erau deja sportivi consacrați, la David totul a început devreme și cu atât e mai mare bucuria că am contribuit la ceea ce este el în acest moment", a povestit Dragoș Luscan pentru GSP.ro.

El e punctul comun al succeselor lui Halep și Popovici: „După ce am lucrat cu Simona, mă gândeam dacă vom mai avea un astfel de sportiv”
Dragoș Luscan, dreapta, alături de echipa lui Halep

VIDEO Dragoș Luscan despre titlul obținut de Popovici: „Nu pot spune că sunt surprins de ce a realizat”

Citește și alte știri despre David Popovici:

Dezbatere lansată de Panduru, după premiile oferite fenomenului David Popovici: „Ți se pare normal?”

CORESPONDENȚĂ DIN BUDAPESTA Dragoș Luscan și secretele din spatele performanțelor lui David Popovici: „A știut mereu: o să câștig, o să dobor recordul, o să stau până târziu. El face regulile”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
laur_gr
laur_gr  •  25 Iunie 2022, 20:45

Cred ca a mai lucrat cu câteva sute de sportivi. Ei de ce nu au luat aur?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close