SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

VIDEO Justin Bieber l-a provocat pe Tom Cruise la un meci de UFC » Connor McGregor se implică în gală

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iunie 2019 15:55

Justin Bieber, unul dintre cei mai în vogă interpreți ai planetei, tocmai l-a provocat pe Tom Cruise la o luptă în octogon, după reguli de UFC.

Aparițiile lui Justin Bieber în presa din scandal de peste Ocean sunt la ordinea zilei. Ultima grozăvie pe care a comis-o a fost o provocare venită de nicăieri, adresată marelui actor Tom Cruise.

„Vreau să îl provoc pe Tom Cruise la o luptă în octogon. Tom, dacă nu accepți lupta înseamnă că ți-e frică, iar lumea nu va uita asta niciodată. Cine e doritor să organizeze lupta? Dana White?”, a fost mesajul postat de Bieber pe Twitter.

McGregor vrea să organizeze meciul

Conor McGregor, unul dintre cei mai faimoși luptători din istoria UFC, vrea să se implice în lupta.

„Dacă Tom Criuse este suficient de bărbat să accepte această provocare, McGregor Sports and Entertainment va găzdui această gală. Are Cruise tupeul de a lupta, așa cum o face în filme? Rămâneți conectați și veți afla”, a replicat McGregor.

Mircea Badea de Canada

Justin Bieber calcă pe urmele lui Mircea Badea, prezentatorul celor de la Antena 3, care l-a provocat la un meci de kick-boxing pe Teodor „Tedi” Emi, campion la K1 și multiplu campion național de Muay Thai. Lupta nu a sfârșit bine pentru Badea, care a fost făcut KO în 5 secunde. (Detalii AICI)

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
rocky2
rocky2  •  12 Iunie 2019, 01:35

Nici macar *** asta, care vrea reclama cu orice pret, nu poate fi mai penibil decat Mircica zis si ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

babahuda
babahuda  •  11 Iunie 2019, 19:35

freestyle? il rupe mosulica 57 de ani ...barby o sa planga dupa meci ..oricum daca se semneaza o sa fie mai mult de spectacol ,imaginea mc gregosr sportes ..

836827559758066
Marius Neculai  •  11 Iunie 2019, 19:11

Este adevarat că Tom este la seniori și cred că vârsta îl v-a ajuta să fie rațional astfel încât să nu-și facă de mocat nepotu trulirulist=)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează