SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC 261

VIDEO + FOTO Kamaru Usman, rege în UFC! KO violent în lupta cu Jorge Masvidal

Kamaru Usman l-a făcut KO pe Jorge Masvidal // FOTO: Reuters +11   FOTO
Kamaru Usman l-a făcut KO pe Jorge Masvidal // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 25 aprilie 2021 08:00 / Actualizat duminica, 25 aprilie 2021 09:13

Nigerianul Kamaru Usman (33 de ani) este în continuare rege la categoria semimijlocie în UFC, după ce l-a învins printr-un KO violent pe americanul Jorge Masvidal (36 de ani) și și-a păstrat centura. 

În gala UFC 261, disputată în Jacksonville, Florida, cu15.000 de fani care l-au încurajat pe Masvidal, Kamaru Usman a dovedit încă o dată că domină fără drept de apel categoria și l-a învins pe Masvidal, așa cum s-a întâmplat și în iulie 2020.

Prima rundă a fost una echilibrată, cu mic avantaj pentru „Coșmarul nigerian”. După 2 minute și jumătate, Usman a dus lupta la podea, iar lui Masvidal i-a trebuit un minut și jumătate pentru a se ridica. Până la finalul rundei, Usman a mai trimis două lovituri puternice în bărbia adversarului, iar Masvidal a replicat cu o lovitură de genunchi, din săritură, blocată, însă, de nigerian.

VIDEO Kamaru Usman l-a făcut KO pe Jorge Masvidal

După 1 minut și 2 secunde din runda a doua, Kamaru Usman l-a făcut KO pe Masvidal. Nigerianul a prins o lovitură de dreapta violentă, care a lovit în plin ținta. După ce și-a trimis adversarul la podea, Kamaru i-a mai aplicat acestuia o serie puternică de lovituri, iar arbitrul a intervenit și a oprit lupta.

Kamaru Usman își păstrează centura din UFC

„Toți din Jacksonville, Florida, ați spus că vreți violență? Cu plăcere. Sunt cel mai bun luptător din lume în acest moment. Îi mulțumesc lui Jorge pentru că mă face să fiu mai bun, să progresez. Devin tot mai bun, doar cerul e limita”, a spus Usman la finalul meciului.

18 victoriiși o înfrângere are Kamaru Usman în UFC

Masvidal, care a pierdut pentru prima în carieră după o lovitură, a recunoscut după meci superioritatea nigerianului.

„Doare... Nu am fost făcut KO niciodată în 50 de lupte la profesioniști. Usman mi-a arătat ceva ce nu a arătat în prima luptă. Asta se întâmplă când devii prea încrezător”, a fost reacția americanului.

35 de victoriiși 15 înfrângeri are Masvidal în carieră

FOTO. Imagini spectaculoase din lupta Kamaru Usman - Jorge Masvidal

+7 FOTO
  • FOTO: Reuters/ESPN

Citește mai multe știri din sporturile de contact: 

Conor McGregor, gest incredibil! A cumpărat barul în care a bătut un bărbat și i-a interzis accesul

Conor McGregor, scene ireale cu fiul său de 3 ani: „Te-a lovit în spate, nu? Lovește-l în gură! Noi suntem regi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
pma77
pma77  •  25 Aprilie 2021, 11:06

Arbitrul e ***..din cauza lui a mai luat cinci pumni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionica007
ionica007  •  25 Aprilie 2021, 09:40

As avea o singura remarca: DE CE mai lovesti, atunci cand ai lovit devastator, iar adversarul tau este jos, inconstient?!... Ma indoiesc ca ASTA mai este un SPORT...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close