SPORTURI  »  ALTELE  »  CORONAVIRUS

VIDEO Klaus Iohannis, anunțul momentului: din 15 mai, fanii revin pe stadioane! + Purtatul măștii nu mai este obligatoriu

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că fanii vor avea acces la evenimentele sportive în aer liber, începând cu data de 15 mai.
Președintele Klaus Iohannis a anunțat că fanii vor avea acces la evenimentele sportive în aer liber, începând cu data de 15 mai.

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2021 18:53 / Actualizat joi, 13 mai 2021 20:00

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că fanii vor avea acces la evenimentele sportive în aer liber, începând cu data de 15 mai. În plus, purtatul măștii în aer liber nu va mai fi obligatoriu.

Suporterii vor putea reveni pe stadioane începând cu data de 15 mai! Informația este una oficială și a fost dezvăluită de președintele Klaus Iohannis, într-o conferință de presă: „Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din locuri ocupate, cu spectatori”.

Klaus Iohannis, anunțul momentului: purtatul măștii nu mai este obligatoriu

  • Se elimină portul măștii în exterior, cu câteva excepții, cum ar fi piețele, târgurile sau stațiile de transport
  • Eliminarea restricțiilor de circulație noaptea
  • În interior vom avea, de asemenea, câteva relaxări, care încep din 1 iunie
  • În sălile de sport, numărul de participanți este restricționat. Dacă organizatorul garantează că toate persoanele sunt vaccinate, numărul persoanelor poate să crească”, a spus Klaus Iohannis, într-o conferință de presă.

Klaus Iohannis, anunț major despre pandemia de coronavirus: renunțăm la mască

Prima etapă de relaxare a măsurilor împotriva Covid-19 începe chiar la finalul acestui week-end. Ea presupune că purtatul măștilor nu va mai fi obligatoriu în aer liber, începând cu data de 15 mai 2021. Planul de relaxare ar trebui să se încheie pe 1 septembrie.

Vom avea o relaxare treptată. Vedem că pandemia s-a redus un pic, parcă putem să respirăm un pic mai ușurați, dar în același timp trebuie să ne fie foarte clar că suntem deja în plină pregătire pentru România post-pandemică. Pandemie nu se va termina mâine, nici pe 1 septembrie, dar dacă ne vaccinăm cu toții, totuși, pandemia se va reduce și în final se va termina. Dacă vrem relaxare, trebuie să ne vaccinăm!
- Klaus Iohannis

Citește și alte știri despre pandemia de coronavirus:

Ion Țiriac a avut COVID-19 » Cum s-a simțit + Cu ce s-a vaccinat apoi: „Dacă ai puțină minte, n-ai cum să nu-l faci”

Jocurile Olimpice de la Tokyo, în pericol? Atleții americani au anulat cantonamentul + medicii niponi avertizează: „Nu putem nega pericolul numeroaselor variante noi de virus”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
elgabri
elgabri  •  14 Mai 2021, 02:17

S a trezit ursul din hibernare o fi auzit ceva impuscaturi !

reteleanu
reteleanu  •  13 Mai 2021, 20:17

nimic de comentat despre nimeni.

badeadorian
badeadorian  •  13 Mai 2021, 19:54
Postat de Claude SH pe 13 Mai 2021, 19:32

O veste buna. Astfel putem sărbători titlul de campioni în Gruia în ultima etapa

Foarte posibil ...mai ales daca se poate trece de filtru cu ceva brichete in buzunare !! ... Bafta !! ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează