SPORTURI  »  ALTELE  »  MOTO GP

VIDEO Filmuleț revoltător apărut în Moto 3: pilot, bătut de mecanic după cursă » „Mi s-a cerut să tac” + Un nume important din MotoGP cere măsuri

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2022 10:26 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2022 11:06

Un filmuleț din 2019 a stârnit rumoare în paddock-ul din MotoGP, iar fanii sportului cer măsuri dure.

Cu ocazia Marelui Premiu din Thailanda, pe Twitter a apărut un video, din 2019, care i-a scandalizat pe fani și piloți.

Filmuleț revoltător din Moto 3

În filmuleț se poate observa cum britanicul Tom Booth-Amos, fost pilot de Moto 3, este agresat și lovit de unul dintre mecanicii echipei pentru care concura atunci, CIP Moto.

Tom a reacționat și a oferit o declarație scurtă, povestind ce s-a întâmplat la acea cursă.

„Filmulețul care a apărut este din 2019, de la Grand Prix-ul Thailandei. Au fost multe probleme în echipă în acel an, despre care nu am vorbit. Am tăcut pentru a prinde un loc în sezonul 2020, visul meu fiind să rămân în paddock.

Asta s-a întâmplat după cursă, când motocicleta mea s-a defectat din cauza unei erori mecanice. Mi s-a cerut să nu spun nimic, să tac. Nu am spus nimănui. Ăsta e doar unul dintre lucrurile petrecute în acel an. Lumea nu știe ce se întâmplă în spatele camerelor”, a spus Tom, potrivit the-race.com.

Booth-Amos nu mai concurează în prezent pentru nicio echipă, părăsind Moto3 la finalul sezonului 2019. De partea cealaltă, mecanicul nu mai lucrează la echipa CIP Moto.

Nu suntem de acord cu acest tip de comportament și vrem să ne prezentăm scuzele către Tom Booth-Amos. Mecanicul nu mai lucrează la echipa noastră. Violența nu este acceptată. Am luat măsurile necesare pentru a ne asigura că astfel de incidente nu vor mai avea loc.

- comunicat CIP Moto

Aleix Espargaro cere măsuri

Aleix Espargaro, pilot în MotoGP, a comentat imaginile și cere măsuri drastice.

„Am văzut videoul și pot spune că nu am fost niciodată mai nervos în întreaga carieră. Nu am văzut niciodată așa ceva în paddock. Eu nu pot decide, dar acest tip nu poate să mai lucreze în paddock.

Nu avem un sindicat al piloților, dar e normal să vorbim când se întâmplă așa ceva. Ce s-a întâmplat e foarte rău pentru imaginea sportului. Sunt foarte nervos. Era un copil”, a spus Espargaro.

Citește și: 

Război total în Formula 1, după ce șeful Mercedes a spus că Verstappen poate pierde titlul mondial de anul trecut: „Au încălcat regula, e ceva uriaș!”

Monopostul lui Pierre Gasly a luat foc din senin în Singapore! Panică în zona boxelor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează