SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

VIDEO Nicolae Negumereanu, victorie spectaculoasă în UFC! E primul român care obține un asemenea succes

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2021 10:11 / Actualizat duminica, 20 iunie 2021 11:12

Nicolae Negumereanu (26 de ani) a obținut în această dimineață prima sa victorie în UFC, cea mai importantă divizie din MMA.

Sportivul din Brașov s-a impus în gala UFC Vegas 29 în fața americanului Aleksa Camur, prin decizie împărțită (2-1), într-o luptă la categoria semigrea.

Întâlnirea din Las Vegas, a doua a lui Nicolae Negumereanu în UFC, după înfrângerea din 2019 cu Safarov, a fost una echilibrată, ambii luptători aruncând lovituri dure către adversar. La final, cei doi sportivi au ieșit șifonați din luptă, fiind vizibil afectați de loviturile încasate.

VIDEO Nicolae Negumereanu, victorie în UFC

La finalul celor trei runde, arbitrii l-au desemnat câștigător pe Negumereanu, punctând 29-28, 28-29, 29-28. Astfel, el a devenit primul român care se câștigă un meci în cea mai importantă divizie din MMA.

Aceasta a fost a 10-a victorie pe care românul o obține în MMA. Negumereanu are două lupte în UFC și alte noua în divizia Real Xtreme Fighting.

„Lupta a fost puțin dificilă, mă așteptam să fie puțin mai ușoară. Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am câștigat această luptă. Voiam să câștig mai repede meciul, dar ținând că acum trei luni m-am operat la menisc, iar în timpul recuperării am făcut doar antrenamente de forță, sunt mulțumit de luptă.

De când am terminat lupta, eram sigur că voi câștiga”, a spus Nicolae Negumereanu, care la conferința de presă a vorbit în limba 

Citește și: 

A zburat o medalie la Jocurile Olimpice! România pierde o șansă uriașă la aur din cauza dopajului sistematic

Spectacolul Super Rally se mută pe străzile din Târgu Mureș » Cine sunt favoriții

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
alex_777
alex_777  •  20 Iunie 2021, 11:54

Felicitari!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează