SPORTURI  »  ALTELE  »  EMISIUNE

„Am fost un împătimit al jocurilor de noroc”. Radu Banciu, peripeție FABULOASĂ cu ruleta din Timișoara: „Să nu mă mişc de aici! Ştiţi cum am ridicat din cazinoul ăla? Ca-n Transsiberian”

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 20:49 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 20:59

Prezentatorul TV Radu Banciu, 50 de ani, a povestit un moment mai puțin cunoscut din viața sa, când era un împătimit al jocurilor de noroc. 

„Eram la Timişoara, la un meci de fotbal, ţin minte şi acum, la un Poli Timişoara - Alba Iulia 3-4 parcă (n.r. 4-3)... Am scris cronica meciului ăla de vreo patru ori, pentru că tot trebuia să modificăm în funcţie de evoluţia scorului. Puţină lume ştie însă că d-abia am mai ajuns la meci pentru că noi când am descins în oraşul de pe malurile Begăi, ne-am dus la cazinou să jucăm, cum făcea orice om pe vremea respectivă! Noi jucam la ruletă, nu la păcănele. Şi toţi banii pe care îi aveam la noi, inclusiv diurna pentru deplasarea la Timişoara, inclusiv banii pentru întoarcerea cu trenul la Bucureşti, i-am jucat la ruletă. 

Jucam puţine numere, dar e adevărat că am avut 10 ore între Bucureşti şi Timişoara să facem listele pe tren. Când am ajuns ne-am dus şi am băgat pe 35, pe 36, fiecare a luat câteva numere. Să nu mă mişc de aici: ruleta a dat 35, 36, 35. Ştiţi cum am ridicat din cazinoul ăla? Uite aşa duceam "mălaiul"... Şi atât mi-a zis Bălan, cu ţigara (n.r. imitându-l) "Nu mă mai interesează meciul, Banciule". Nu vă mai spun că n-am mai venit la Bucureşti în seara aia, am mers la cel mai scump hotel din Timişoara, am mers să mâncăm la cel mai scump restaurant, unde eram doar noi, ca în Trans-Siberian. I-am lăsat chelneriţei un bacşiş de nici Giovanni Becali nu lăsa la trattoriile lui din Monte Carlo aşa ceva. Senzaţională seară a fost [...] Un moment genial. Am fost un împătimit al jocurilor de noroc, dar cu cap! Noi ştiam să jucăm. Nu ne-am pierdut ca alţii casa”, a povestit Radu Banciu în emisiunea Fotbal All Inclusive, de pe Look Sport+.

Radu Banciu l-a desființat pe Dan Petrescu: „Catastrofal! S-a dus ca un cerșetor la Kayseri, odios!”

Moment genial în direct la TV! De ce s-a apucat Radu Banciu să alerge prin studio: „Era o formalitate”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
1735457746481229
Alexandru Nica  •  06 Martie 2021, 14:03

Banciu este mai jurnalist ca mulți Ștucani și pești mici care ciripesc după nea Jiji și știri de Cancan, spune lucrurilor pe nume.

tataika
tataika  •  06 Martie 2021, 13:00

radu banciu, un “jurnalist”...

persanu
persanu  •  06 Martie 2021, 10:31

Sa fi jucător impatimit al jocurilor de noroc si sa te mai crezi inteligent si ca tu zici despre tine ca "noi stiam sa jucam" e de grupa pregătitoare. De băutură te-ai apucat din cauza jocurilor ... Desteptu pământului :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează