SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL NAȚIONAL DE VITEZĂ ÎN COASTĂ

Surpriza lui Mihai Leu » Cel mai rapid în cursa de la Cheile Grădiștei

Mihai Leu (centru)
foto: Bogdan Barabas
Mihai Leu (centru) foto: Bogdan Barabas

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 10:19 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 10:21

Mihai Leu, fostul mare campion mondial la box, în prezent pilot de raliuri, a reușit marea surpriză a primei etape din Campionatul Național de Viteză în Coastă. 

Leu a obținut cel mai rapid timp din weekend pe traseul de la Cheile Grădiștei, reușind să se claseze al doilea la general și primul la categorie. 

Pe un Ferrari 458 Challenge, de Categoria I, ceea ce înseamnă că nu a suferit modificări, Leu a fost cronometrat cu 1:50,381 chiar la finalul ultimei manșe de concurs. 

Surpriza lui Mihai Leu » Cel mai rapid în cursa de la Cheile Grădiștei
Ferrari 458 Challenge (foto: Bogdan Barabas)

Mihai Leu, cel mai rapid în cursa de la Cheile Grădiștei

Pentru această performanță, pilotul din Hunedoara a fost desemnat King of the Hill, trofeu oferit celui care înregistrează cel mai rapid timp de-a lungul întregului weekend al cursei. 

Leu s-a duelat în această rundă cu mai multe prototipuri și mașini care ajungeau la 800 de cai putere și cântăreau aproape jumătate din greutatea unui Ferrari. De altfel, Cupa Cheile Grădiștei a fost câștigată de Octavian Ciovică, aceasta pilotând un prototip Radical SR8. Peste 80 de piloți au fost prezenți la startul sezonului de viteză în coastă, care a avut loc la Cheile Grădiștei pe un traseu lung de 3,3 kilometri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează