SPORTURI  »  AUTO  »  NASCAR

ATENȚIE, imagini de o violență rară Scene revoltătoare la o cursă NASCAR! Un pilot a sărit cu pumnii pe un adversar: „Mi-a lovit mașina așa că l-am bătut la fel ca Mike Tyson”

Bătaie NASCAR 
foto: captură Youtube
Bătaie NASCAR foto: captură Youtube

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2022 16:02 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 17:05

Cursa NASCAR din Martinsville s-a încheiat cu o serie de accidente. În timpul unui tur, pilotul Andrew Grady a ieșit din cursă după un accident cu Davey Callihan. La câteva secunde, Andrew Grady a ieșit din mașină și a început să-i împartă pumni prin geamul deschis al mașinii lui Davey Callihan.

Pe imaginile filmate de organizatori se poate observa cum Andrew Grady a ieșit imediat din mașină și s-a dus glonț la Davey Callihan pentru a-l snopi în bătaie. Ulterior, mai multe persoane au intervenit și l-au luat cu greu pe sus pe Grady.

Triplă istorică pentru Ancuța Bodnar și Simona Radiș » Performanța uriașă realizată după ce au devenit campioane mondiale
CANOTAJ
Triplă istorică pentru Ancuța Bodnar și Simona Radiș » Performanța uriașă realizată după ce au devenit campioane mondiale

Andrew Grady despre incidentul din timpul cursei: „El mi-a lovit mașina așa că l-am bătut la fel ca Mike Tyson”

La finalul cursei, Andrew Grady a oferit mai multe declarații în care l-a taxat pe Davey Callihan, pilotul cu care a intrat în coliziune.

„El mi-a lovit mașina așa că l-am bătut la fel ca Mike Tyson. La sfârșitul zilei am fost foarte buni, mașina a fost foarte rapidă. Totuși, este acest prost care nu știe să conducă un model vechi de mașină, nu știe să conducă nici o mașină de tuns iarba”, a spus Andrew Grady, potrivit Racingnews365.

Video cu momentul scandalos de la NASCAR

Citește și alte știri:

S-au temut de fractură nazală! Cristiano Ronaldo a aflat verdictul înaintea finalei cu Spania

Real Madrid este interesată de un fundaș important din Serie A! Fotbalistul care ar putea ajunge pe „Santiago Bernabeu”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
wheelwright
wheelwright  •  25 Septembrie 2022, 19:48

Pai articolul asta are logica sa il postati, nu si cu aia doi ce s-au despartit si se bat in fata portii. Asa-s americanii, mai liberi la nervi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează