BASCHET  ·  CORONAVIRUS

Barcelona, măsuri dure din cauza pandemiei de coronavirus » Vrea să taie salariile jucătorilor de la baschet cu 70%

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Miercuri, 25 Martie, 18:47

Pandemia de coronavirus care a afectat Spania și care a dus la suspendarea tuturor competițiilor sportive duce la scăderea salariilor sportivilor.

Mundo Deportivo anunță că șefii echipei de baschet a Barcelonei au decis să reducă cu 70% salariile jucătorilor pe perioada în care competițiile sunt suspendate. La Barcelona au avut lot mai multe ședințe, între toate secțiile de sport, pentru a se decide ce se va întâmpla cu salariile sportivilor pe durata pandemiei de coronavirus.

Prima echipă care ia măsuri este cea de baschet, iar presa din Spania anunță că șefii au decis această măsură ca urmare a reducerii activității sportive. Barcelona vrea să aplice această măsură începând de joi, iar antrenorul Nacho Rodríguez s-a întâlnit cu cei doi căpitani Ante Tomic și Pierre Oriola, pentru a le transmite decizia.

VIDEO » Klaus Iohannis anunță noi măsuri: plata ratelor la bănci, amânată până la sfârșitul anului! 

Totuși, clubul ar putea avea probleme cu jucătorii. Baschetbaliștii au anunțat că nu sunt de acord cu o rezolvare unitară și cer ca fiecare contract să fie negociat separat. Cu toate acestea, clubul catalan nu are nevoie de acordul jucătorilor, având în vedere că în Spania este stare de urgență, ci doar de acordul Guvernului.

47.000 de cazuride coronavirus sunt în Spania și 3.434 de decese

Citește mai multe știri din sportul internațional: Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1