SPORTURI  »  BASCHET  »  CRIMĂ

Jucător de baschet cu peste 100 de meciuri în NBA, împușcat mortal pe străzile din Orlando

Adrien Payne (#33), în acțiune // foto: Imago Images
Adrien Payne (#33), în acțiune // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2022 10:42 / Actualizat marti, 10 mai 2022 11:03

Adreian Payne, jucător de baschet cu 107 meciuri în NBA, a fost împușcat mortal luni. Americanul avea 31 de ani.

Adreian Payne, fost baschetbalist american la echipele Atlanta Hawks, Minnesota Timberwolves și Orlando Magic, a fost împușcat mortal pe străzile din Orlando, Florida.

Luni dimineața, poliția locală a intervenit după raportarea unui schimb de focuri. Payne, cel rănit, a fost transportat de urgență la un spital, dar nu a putut fi salvat.

Baschetbalist cu peste 100 de meciuri în NBA, împușcat mortal

Prezent la fața locului, Lawrence Dority, un individ în vârstă de 29 de ani, a fost chestionat de detectivii de la Omucideri și ulterior arestat pentru crimă de gradul întâi, scrie The Guardian.

Payne a adunat 107 meciuri în NBA, pentru Atlanta Hawks, Minnesota Timberwolves și Orlando Magic. În respectivele partide a avut o medie de 4 puncte și 3 recuperări.

El luase o pauză de la baschet în septembrie 2021, astfel încât să aibă grijă de fiul său, ce urma să fie operat pe creier. „Baschetul este inima mea, dar Amari reprezintă bătăile inimii”.

Adrien Payne a jucat ultima dată în Lituania

În sezonul 2021/2022, Payne a jucat la Juventus Utena, echipă din liga lituaniană de baschet. Anterior, a evoluat și în Grecia (Panathinaikos), China (Nanjing Monkey King), Franța (ASVEL) și Turcia (ormanspor).

A cucerit campionatele din Franța (2019), Grecia (2018), precum și cupa Franței (2019) și Cupa Greciei (2019).

VIDEO: dunk de senzație reușit de Payne în Franța 

Mai multe știri din baschet: 

Victorii convingătoare pentru Phoenix Suns și Miami Heat » Cele două formații sunt foarte aproape de calificarea în finala de conferință

Nikola Jokic, desemnat MVP-ul sezonului regulat în NBA pentru al doilea an consecutiv

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează