SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Golden State Warriors e cu un pas în finala Conferinței de Vest » Un nou record impresionant pentru Steph Curry

Steph Curry, cel mai mare shooter din istoria baschetului
Foto: Imago
Steph Curry, cel mai mare shooter din istoria baschetului Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2022 21:32 / Actualizat marti, 10 mai 2022 23:07

Golden State Warriors a câștigat și meciul 4 din seria cu cei de la Memphis Grizzlies, în noaptea de luni spre marți, scor 101-98. Californienii au un avantaj de 3-1 și sunt cu un pas în finala Conferinței de Vest.

  • Toate rundele din play-off-ul NBA se joacă pe sistemul „cel mai bun din 7 meciuri”

Deși Golden State a avut în față un adversar care nu s-a putut baza pe superstarul Ja Morant (accidentat), soarta meciului a fost decisă abia în ultimul minut.

Scandal uriaș, după U Cluj - Hermannstadt! Galeria s-a dus peste jucători și conducători: „Plecați cu toții!”
U Cluj - Hermannstadt 1-2
Scandal uriaș, după U Cluj - Hermannstadt! Galeria s-a dus peste jucători și conducători: „Plecați cu toții!”

Golden State Warriors, la o victorie distanță de finala Conferinței de Vest

Memphis Grizzlies a început mai bine meciul și a reușit să intre în avantaj la pauză, scor 41-38. Nici repriza secundă nu a fost una de excepție pentru Warriors, oaspeții având inclusiv un avans de 12 puncte în sfertul al patrulea. Din acel moment însă, echipa din San Francisco a jucat cu totul altceva, iar Steph Curry a contribuit decisiv la o nouă victorie a echipei sale, scor 101-98.

Cel mai mare shooter din istoria baschetului a strâns 32 de puncte, 5 recuperări și 8 pase decisive, înscriind și 4 coșuri de la distanță. Astfel, Steph Curry a devenit primul baschetbalist din istorie care reușește să atingă borna de 500 de coșuri de 3 puncte în play-off-ul NBA.

Pentru Grizzlies, Jaren Jackson a fost cel mai bun marcator (21 de puncte), însă a fost prea puțin pentru echipa oaspete, care a pierdut un nou meci și este condusă acum cu 1-3 de Golden State. Meciul 5 al seriei va avea loc în noaptea de miecuri spre joi, de la ora 4:30, în Memphis. Dacă Steph Curry & Co reușesc o nouă victorie, atunci Golden State va juca a 6-a finală de Conferință din ultimii 8 ani.

Citește și alte știri despre baschet:

VIDEO Victorii convingătoare pentru Phoenix Suns și Miami Heat » Cele două formații sunt foarte aproape de calificarea în finala de conferință

Nikola Jokic, desemnat MVP-ul sezonului regulat în NBA pentru al doilea an consecutiv

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează