SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE

Kobe Bryant a murit! Ghiță Mureșan, declarații emoționante după moartea fostului baschetbalist

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 23:45

Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari baschetbaliști din istorie, a murit, la 41 de ani, împreună cu fetița lui de 13 ani, Gianna, și alte 3 persoane, în urma unui accident de elicopter petrecut în Calabasas, California. 

VIDEO // Imagini de la locul accidentului: 

Ghiță Mureșan, 48 de ani, baschetbalistul român care a scris istorie în NBA, a comentat vestea teribilă care a cutremurat duminică seara lumea sportului: dispariția tragică a fostului baschetablist Kobe Bryant. 

„Vestea este adevărată şi foarte tristă. NBA încă nu a dat niciun anunţ (n.r. între timp, site-ul oficial al NBA a confirmat tragica veste), dar ştim cu toţii deja că e adevărat. Este o zi tare tristă pentru familia lui Kobe şi pentru familia NBA. Aş fi vrut să fie doar o poveste, Kobe a fost prea tânăr ca să se ducă. 

Aseară, LeBron James i-a doborât recordul de puncte şi toată lumea vorbea despre asta, iar acum uite! E o întâmplare nefericită. Nu suntem pe Pământ o veşnicie, dar aş fi vrut şi am fi vrut cu toţii ca el să stea mai mult cu noi. Kobe a fost extrem de iubit, nu doar ca jucător şi nu doar în lumea baschetului. Ci mai ales de copii, a fost iubit ca om. A convins mulţi copii să vină la baschet”, a declarat Ghiță Mureșan, potrivit news.ro.  

+12 FOTO

Vezi și: 

Kobe Bryant a murit! Gică Hagi, mesaj pe Facebook după aflarea teribilei vești

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează