SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Stupoare la petrecerea de titlu a lui Warriors » A încercat să-l sărute pe Steph Curry, de față cu soția starului din NBA

Steph Curry a fost protagonistul unui moment amuzant la petrecerea în care cei de la Warriors celebrau pe străzi cel de-al șaptelea titlu din istorie
Steph Curry a fost protagonistul unui moment amuzant la petrecerea în care cei de la Warriors celebrau pe străzi cel de-al șaptelea titlu din istorie

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2022 09:36

Stephen Curry (34 de ani), omul momenlui în NBA după prestația de excepție avută în meciul 6 al finalei dintre Golden State Warriors și Boston Celtics, a fost protagonistul unui moment amuzant la petrecerea în care cei de la Warriors celebrau pe străzi cel de-al șaptelea titlu din istorie. 

Însoțit de soția sa, Ayesha Curry, și flancat de câteva gărzi de corp, Stephen Curry a fost la un pas să fie sărutat pe buze de una dintre susținătoarele sale, care a depășit cordonul de securitate și a fost la câțiva centimetri distanță de a-și vedea visul împlinit. 

Vigilent, la fel ca pe parchet, Steph Curry a evitat în ultimul moment contactul nedorit, care s-ar fi petrecut chiar sub privirile soției sale. Momentul a fost imortalizat și face vâlvă pe rețelele de socializare, unde oamenii s-au amuzat teribil de ipostaza în care s-a aflat baschetbalistul. 

Steph Curry, MVP în finala din NBA

Curry a trebuit să câștige și al patrulea titlu cu Golden State pentru a pune mâna pe trofeul de MVP al finalei. Andre Iguodala și Kevin Durant (de două ori) i-au luat fața la primele 3 finale câștigate de Warriors, însă acum n-au mai existat dubii. Cu o medie de 31,2 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive pe meci, Curry a fost de departe cel mai valoros jucător al finalei din 2022, fiind votat în unanimitate de toți cei 11 membri ai juriului. 

Un singur trofeu major îi mai lipsește din palmares, cei olimpic. Steph nu a participat până acum la Jocurile Olimpice alături de SUA. A fost sărit din schemă în 2012, accidentat în 2016 și a declinat participarea anul trecut. Poate debuta în 2024, la 36 de ani!

Citește și alte știri din baschet:

VIDEO+FOTO Dinastia Warriors! Golden State e din nou campioană NBA » Ridică trofeul chiar pe terenul lui Boston Celtics! Curry, MVP-ul finalei

LeBron James este, oficial, miliardar! Primul jucător activ din NBA care ajunge la această performanță

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează