SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Victorii convingătoare pentru Phoenix Suns și Miami Heat » Cele două formații sunt foarte aproape de calificarea în finala de conferință

Devin Booker, Phoenix Suns
Foto: Imago
Devin Booker, Phoenix Suns Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2022 12:28 / Actualizat joi, 05 mai 2022 13:34

Phoenix Suns și Miami Heat au obținut victorii convingătoare în cel de-al doilea meci al lor din semifinalele de conferință NBA. Formația din Arizona a trecut fără emoții de Dallas Mavericks, scor 129-109, în timp ce Miami s-a impus împotriva celor de la Philadelphia 76ers, scor 119-103.

  • Toate rundele din play-off-ul NBA se joacă pe sistemul „cel mai bun din 7 meciuri”

După ce marți noaptea Golden State și Milwaukee au fost egalate la general, scor 1-1, de Memphis, respectiv Boston, în noaptea de miercuri spre joi s-au jucat alte două partide din semifinalele NBA. Gazdele s-au impus și au un avantaj de 2-0.

Peter Schmeichel a făcut-o praf pe Real Madrid, după returul cu City: „A fost echipa mult mai slabă, nu are niciun drept să joace finala!”
Real Madrid - Manchester City 3-1
Peter Schmeichel a făcut-o praf pe Real Madrid, după returul cu City: „A fost echipa mult mai slabă, nu are niciun drept să joace finala!”

Phoenix Suns, purtați de Chris Paul și Devin Booker spre victorie

Franciza din Arizona nu a avut probleme nici în al doilea meci cu Dallas Mavericks. Cu toată opoziția lui Luka Doncic, care a fost cel mai bun marcator al meciului (35 de puncte), echipa oaspete a cedat din nou.

Deși Dallas a intrat în avantaj la pauză, scor 60-58, Devin Booker (30 de puncte) și Chris Paul (28 de puncte), superstarurile lui Suns, au strălucit din nou și au rezolvat soarta meciului în repriza secundă.

Miami Heat, aproape de finala de conferință

În celălalt duel al nopții, Miami s-a impus la fel de clar și în al doilea meci cu cei de la 76ers. Fără Joel Embiid, în continuare accidentat, Philadelphia nu a putut emite pretenții. Puștiul Tyrese Maxey a strălucit (34 de puncte), dar nu a fost suficient. Bam Adebayo (23 de puncte) și Jimmy Butler (22 de puncte) au fost oamenii-cheie pentru Miami.

Citește și alte știri despre baschet:

Spectacol total în semifinalele NBA » Golden State Warriors are un nou superstar

VIDEO Scandal la semifinala U16 » Arbitri amenințați, sub privirile copiilor: „Antrenorul le striga «O să vă dau bricege! Să moară familia mea, mă duc la pușcărie! Vă omor!»”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (4)
mihrp
mihrp  •  16 Mai 2022, 19:35

Si uite ca... desi a fost foarte aproape... n-a fost sa treaca mai departe... Imi pare rau pt Chris Paul. Devin Bokker are tot timpul sa ia un inel.

pladimirvutin
pladimirvutin  •  10 Mai 2022, 11:49
Postat de mihrp pe 09 Mai 2022, 21:41

Cum ar fi sa-l ia pe Jokic?

Ar fi misto, dar Jokic e jucatorul emblema pentru Denver Nuggets, iar el probabil e foarte atasat de club de asemenea. Se pot intampla multe, dar deocamdata Jokic e boss de boss la Denver, probabil il asteapta o prelungire a contractului super max, pe care nu stiu daca Mavericks ar putea sa o egaleze.

mihrp
mihrp  •  09 Mai 2022, 21:41
Postat de pladimirvutin pe 05 Mai 2022, 18:55

Iata, se dovedeste ca asa cum spun multi cunoscatori, James Harden face fata cu greu in meciurile de play off. Nu a jucat foarte rau, dar nici nu a fost liderul de care 76-rs au nevoie ca sa suplineasca absenta lui Embiid si sa traga echipa dupa el spre victorie. In cealalta conferinta, una dintre semifinale, dupa parerea mea, ar trebui sa se numeasca Phoenix Suns - Luka Doncic. Asta pentru ca Doncic joaca fabulos, dar restul echipei face fata cu greu vicecampionilor NBA. Daca vrea sa castige din nou titluri, Mark Cuban trebuie sa aduca un superstar care sa faca tandem cu Luka, eventual un centru de calibru, gen Karl Anthony Towns sau Rudy Gobert.. Astept cu nerabdare finala, ar fi minunat sa se repete cea de anul trecut, Phoenix Suns - Milwaukee Bucks, iar Chris Paul sa isi ia revansa, si sa castige binemeritatul titlu care ii lipseste din palmares.. Go Suns !

Cum ar fi sa-l ia pe Jokic?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează