SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

video Uriașul Shaquille O'Neal, cu lacrimi în ochi » A recunoscut cea mai mare greșeală a vieții: „Uitați de bani, uitați de mașini, de titluri”

Legendarul Shaquille O'Neal (50 de ani) și-a reținut cu greu lacrimile în timp ce discuta despre greșelile trecutului.
Legendarul Shaquille O'Neal (50 de ani) și-a reținut cu greu lacrimile în timp ce discuta despre greșelile trecutului.

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 17:52 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 18:26

Legendarul Shaquille O'Neal (50 de ani) și-a reținut cu greu lacrimile în timp ce discuta despre greșelile trecutului. Cvadruplul campion NBA a recunoscut că și-a înșelat fosta soție, Shaunie Nelson, în mai multe rânduri și că ar renunța la tot pentru a schimba acest lucru și pentru a-și petrece mai mult timp alături de copii. 

Ime Udoka, antrenorul lui Boston Celtics, a încălcat regulamentul de ordine interioară al francizei după ce s-a aflat că a fost implicat într-o relație considerată nepotrivită, deși era consensuală, cu o femeie din staff. Rugat să comenteze subiectul, Shaquille O'Neal a făcut o serie de destăinuiri care i-au adus lacrimi în ochi.

Simona Halep participă la „World Tennis League”, competiția revoluționară din decembrie » Djokovic, Kyrgios sau Swiatek au confirmat deja prezența
World Tennis League
Simona Halep participă la „World Tennis League”, competiția revoluționară din decembrie » Djokovic, Kyrgios sau Swiatek au confirmat deja prezența

„Eu am fost un om care și-a înșelat soția la foc automat. Ar fi o nebunie și o blasfemie ca eu să mă ridic și să arunc cu piatra. Nu pot face asta. Cunosc personal aceste persoane și știu prin ce trec. Și eu am trecut prin multe”, a spus Shaquille O'Neal în cel mai recent episod al podcastului ClutchPoints.

Shaquille O'Neal, la ora mărtusirilor: „Uitați de bani, mașini, trofee!”

Vizibil emoționat, „Big Shaq” și-a reținut cu greu lacrimile în continuarea discuției. Cvadruplul campion NBA a vorbit despre divorțul care l-a ținut departe de copii.

„Am înșelat, da, am făcut-o. Eram cel mai bun la asta. Nu sunt deloc mândru. Mi-am pierdut familia făcând asta. Am pierdut ani importanți din viața copiilor mei.

Evident că nu a meritat. Să vă spun de ce. Cele mai fericite zile din viața mea au fost cele în care veneam acasă și auzeam 6 voci diferite care mă strigau «Tati, tati». Cele mai fericite zile! Uitați de bani, uitați de mașini, chiar și de titlurile din NBA!”, a concluzionat, cu lacrimi în ochi, Shaquille.

O'Neal și Shaunie Nelson s-au căsătorit în decembrie 2002. Cuplul a avut 4 copii. „Big Shaq” mai avea un băiat și o fată din relațiile anterioare.

Citește și alte știri din sportul internațional:

VIDEO Final cu scântei la un turneu de tenis din Franța » Doi jucători au fost la un pas de bătaie și a fost nevoie de intervenția arbitrului pentru a-i despărți!

Paula Badosa s-a săturat de agitația din social-media și e deranjată și de presă: „Nu văd vorbindu-se așa și de bărbați”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  30 Septembrie 2022, 19:28

Baschetul este un sport greu ...care te solicita nervos ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close