SPORTURI  »  BASCHET  »  CSM ORADEA - U-BT CLUJ

U-BT Cluj, la un pas de un nou titlu! S-a impus în deplasare și poate deveni campioană în următorul meci

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2023 23:08 / Actualizat joi, 25 mai 2023 23:19

U-BT Cluj Napoca e la o victorie de câștigarea titlului de campioană a Ligii Naționale la baschet masculin.

Azi, în meciul 5, formația din Cluj a câștigat partida jucată la Oradea, scor 81-62, și o conduce pe CSM cu 3-2 la general.

U-BT Cluj a controlat primele două sferturi, pe care le-a câștigat cu 17-14 și 21-15. Echipa lui Cristian Achim a dat semne de revenire în sfertul al treilea, pe care l-a câștigat cu 25-22, dar U-BT Cluj a încheiat meciul spectaculos, cu 21-8 în ultimul sfert.

U-BT Cluj poate deveni campioană acasă

Finala se joacă pe sistemul cel mai bun din 7. Următorul meci are loc pe 28 mai, la Cluj. Dacă va câștiga, U-BT va deveni campioană.

U-BT Cluj se află într-un moment excelent, revenind de la 0-2 la general. În primele două partide, CSM Oradea s-a impus cu 79-73 şi 93-83, iar „U" a câștigat în primul meci de acasă cu 80-70. Echipa lui Mihai Silvășan a câștigat ulterior și al doilea meci de acasă, 86-80.

Citește și: 

Prințul Dimitrie Sturdza, dezvăluiri incredibile despre Țiriac&Năstase: „Stăteau într-o pivniță la Wimbledon, dormeau în același pat”

Un star din NBA i-a băgat pe fani în alertă » Poliția s-a dus la el acasă după ultimele mesaje postate pe Instagram

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  26 Mai 2023, 07:49

Nivel foarte slab.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează