SPORTURI  »  BASCHET  »  DONAȚIE

VIDEO Michael Jordan a deschis o clinică pentru oamenii defavorizați! Legenda baschetului a donat 7 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 17:20

Michael Jordan (56 de ani), cel mai mare baschetbalist din toate timpurile, a deschis o clinică pentru oamenii defavorizați în Charlotte, Carolina de Nord. 

Jordan a donat 7 milioane de euro pentru clinica din orașul său natal și pentru o nouă construcție ce urmează a fi ridicată anul următor.

Fostul mare baschetbalist nu și-a putut ascunde emoțiile în timpul discursului ținut la inaugurare: „Banii nu sunt o problemă pentru mine. Vreau să contribui la o schimbare, să fac diferența. Sper să aibă un impact mare pentru oraș”.

Imagini de la inaugurarea clinicii

1,9 miliarde de dolarieste averea lui Michael Jordan conform celui mai recent top Forbes

Vezi și:

Cu inima spre Cer » Ricky Rubio, MVP al Mondialul de baschet câștigat de Spania, a transformat drama personală într-o luptă pentru bolnavii care suferă de cancer

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
anthony_alexandru
anthony_alexandru  •  19 Octombrie 2019, 20:40

La noi 2 femei au pus baza unui spital construit cu fonduri private pentru copiii bonavi de cancer care au reusit sa il ridice cu fonduri private proiect evaluat la opt milioane de euro cu standere EUROPENE in timp ce D na Primar cu 12 Mil de euro a pus becuri si difuzoare la fantani Jordan un suflet mare a facut un gest imens pentru cei defavorizati . Nu ne ramane decat sa ii felicitam pe cei care nu nu raman indiferenti la ceea ce se intampla cu semenii lor

energydrik
energydrik  •  19 Octombrie 2019, 18:32

In timp ce Tiriac blocheaza bucurestiul sa isi dezvolte infractura cu niste terenuri "capatate" ... Jordan da 7 mil dolari + o gramada pentru costuri anuale. Poate ca si asta e una din diferenta, la ei miliardarii sunt filantropi in timp ce la noi, Niculae de la Astra Giurgiu "a crescut" pustani prin scoli sa ii scoleasca pentru angajare la companii de stat ca sa ii vanda lui gaz in pierdere... asta inseamna ingeniozitate si inovatie in afceri! tipic miliardarul roman! Bee a dat cateva terenuri armatei pe care se poate cultiva maracini, cu 0 Lei valoare imobiliara/industriala etc si a primit ... ce a primit, acum se lauda ca e afacerist!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează