SPORTURI  »  BOX  »  CATEGORIA GREA

VIDEO + FOTO Anthony Joshua, KO devastator în meciul cu Kubrat Pulev! Cine l-a provocat imediat după: „A făcut pe el în direct la TV”

Joshua l-a făcut KO pe Pulev // FOTO: Imago +24   FOTO
Joshua l-a făcut KO pe Pulev // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 08:29 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 09:15

Britanicul Anthony Joshua (31 de ani) a obținut o victorie categorică în fața bulgarului Kubrat Pulev, 39 de ani, pe care l-a făcut KO în runda a noua, într-un meci în care și-a pus la bătaie centurile de la categoria grea.

Joshua rămâne campionul greilor după un meci disputat la Londra, în fața a 1.000 de fani, pe care l-a dominat de la început până la sfârșit. Britanicul și-a pus la bătaie centurile deținute la categoria grea, WBA, IBF WBO și IBO, pe care le deținea din decembrie 2019. 

După două runde echilibrate, Joshua a început să forțeze în runda a treia, când Pulev a fost numărat de două ori de arbitru, o dată după ce s-a întors cu spatele și a fost serios avariat de o serie bună a lui AJ și o dată după ce a fost trimis la podea cu 40 de secunde înainte de finalul rundei.

VIDEO Anthony Joshua l-a făcut KO pe Pulev în runda a 9-a

Bulgarul a încercat să recupereze, însă loviturile sale nu l-au avariat pe Joshua. Mai mult, în runda a 9-a Joshua l-a făcut KO pe Pulev cu o directă violentă de dreapta. 

25 de victoriiare Joshua în carieră (22 prin KO). A pierdut un singur meci la profesioniști

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Joshua - Pulev

+20 FOTO

Anthony Joshua, provocat de Tyson Fury

Imediat după meci, Joshua a fost provocat de conaționalul său, Tyson Fury (32 de ani). Acesta deține centurile WBC și The Ring la categoria grea. Britanicul a cerut un meci contra lui Joshua, fiind singur că-l va face KO pe rivalul său.

Anthony Joshua a făcut pe el în direct la TV! Vreau lupta! Vreau să fie lupta următoare! Îl fac KO în trei runde!”, a fost mesajul lui Fury pentru Joshua.

Joshua a vorbit și el despre un posibil duel cu Fury, fiind de acord cu un supermeci pentru unificarea centurilor. „Am urmărit centurile de când am început. Nu e vorba despre adversar, ci despre centuri și despre moștenire. Dacă Tyson Fury are centura WBC, atunci să fie un meci cu Tyson Fury”, a spus AJ.

Citește și: 

Lupta dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari, transmisă în România de un canal de sport nou

Andrei Stoica, la primul meci după ce a participat la reality-show-ul Ferma » A fost pus la pământ, dar a revenit incredibil!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează