SPORTURI  »  BOX  »  KICKBOXING

Benny Adegbuyi, dezvăluiri spectaculoase: „Am muncit în Italia, am pus parchet” + Ce nume românesc are luptătorul

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 10:53 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 12:37

Kickboxerul Benny Adegbuyi (35 de ani) a povestit azi mai multe detalii inedite despre copilăria lui și despre cum s-a apucat de sport.

Românul care l-a învins clar pe Badr Hari (36 de ani) la jumătate lunii decembrie a povestit că s-a apucat de kickboxing la 26 de ani, a petrecut mai mulți ani în Italia, alături de mama lui, și a muncit acolo.

„Până la 26 de ani nu am făcut sport de performanță. Mă antrenam, dar nu organizat, nu făceam cantonament sau antrenamente tactice.  Aveam un coleg care s-a accidentat înainte de meci și antrenorul a zis : „Am un băiat serios. Hai să-i dăm o șansă!”. Am câștigat în 30 de secunde, cu Dzevad Poturak, în 2011. 

Eu am muncit în Italia. Am plecat când am terminat liceul pentru că mama era acolo. Am lucrat ca bodyguard și puneam parchet. Nu mi-a plăcut, mi-a rămas România în inimă. Am stat 4 sau 5 ani acolo, dar m-am întors și am făcut foarte bine ”, a declarat Benny Adegbuyi la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Benny Adegbuyi: „Mă cheamă și Miron”

Românul a vorbit și despre părinții lui și despre originile din Nigeria, dezvăluind un detaliu inedit: îl cheamă și Miron.

„Eu sunt născut în România. Tata e nigerian, a făcut facultatea aici, iar mama e româncă. Tata vorbește foarte bine românește, mereu vorbim în română. Sunt și nigerian, dar mă consider român 110%. Am și un nume românesc, Miron. E numele străbunicului meu, pe care mama a dorit să-l port. Sunt Benjamin Miron”, a adăugat luptătorul.

VIDEO Benny Adegbuyi: „Am fost mai puternic decât credea Badr Hari”

Citește mai multe știri despre Benny Adegbuyi: 

Benny Adegbuyi putea face carieră în fotbal: „Am vrut să devin fotbalist” » Cu ce echipă din Liga 1 ține

Ce urmează pentru Benny Adegbuyi, după ce l-a făcut KO pe Badr Hari! Cu cine se poate lupta pentru titlul mondial

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează