SPORTURI  »  BOX  »  LUPTĂ

Chris Arreola, ieșire oribilă după înfrângerea cu Andy Ruiz Jr.: „Totul este drăguț la jurați, mai puțin fețele lor! Să-mi s****i p**a”

Chris Arreola // foto: captură Twitter @ MyBookieBet
Chris Arreola // foto: captură Twitter @ MyBookieBet

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 08:34 / Actualizat luni, 03 mai 2021 09:00

Andy Ruiz Jr. (31 de ani) a câștigat meciul care a marcat revenirea sa în ringul de box. Mexicanul l-a învins pe Chris Arreola (40), care nu a fost deloc fericit la finalul luptei.

Ruiz Jr., aflat într-o formă fizică cu care a șocat, mult mai bună față de cea cu care s-a afișat la ultima sa luptă, în 2019, a rezistat în ring pentru toate cele 12 reprize și a câștigat grație decizie juraților.

117-110, 118-109 și 118-109 au fost scorurile juraților, în favoarea lui Ruiz. Arreola nu a fost deloc mulțumit de rezultat și a avut o ieșire reprobabilă la finalul luptei, chiar în ring.

VIDEO. Chris Arreola, derapaj după lupta cu Andy Ruiz Jr.

„Respect jurații, dar astăzi au fost exact ca o butterface (n.r. - termen disprețuitor, care descrie femeile cu un corp atractiv, dar trăsături faciale urâte)... totul a fost drăguț, mai puțin fețele lor.

Pe bune, omule. A câștigat? Bun. Dar nu-mi spune că o să-mi acorzi doar două sau trei runde. La naiba cu asta! Puteți să-mi sugeți p**a cu toții”, a declarat, uluitor, Arreola.

Cei trei jurați au fost Lou Moret, Patrick Russell și Zachary Young. Arreola a câștigat o singură rundă, a doua, în care și-a trimis adversarul la podea.

Mai multe știri din sporturi:

România a pierdut în Muntenegru și a ratat calificarea la Euro 2022. S-a încheiat cea mai rușinoasă campanie de calificare!

Mark Selby - Shaun Murphy e finala CM de snooker 2021! Seară nebună la Crucible + Acuze incredibile: „Eu n-aș face niciodată așa ceva!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează