SPORTURI  »  BOX  »  DECIZIE

Floyd Mayweather i-a interzis logodnicei să mai intre în casă! Motivul pentru care dansatoarea s-a mutat într-un apartament

Mayweather i-a cerut logodnicei Anna Morone să plece din casă +18   FOTO
Mayweather i-a cerut logodnicei Anna Morone să plece din casă

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2021 13:28 / Actualizat joi, 06 mai 2021 14:24

Americanul Floyd Mayweather (44 de ani) va reveni în ring și va lupta vloggerul Logan Paul (26), într-o gală care va avea loc pe 6 iunie, la Miami.

Chiar dacă meciul va fi unul demonstrativ, cu doar 6 runde, Mayweather îl ia în serios și a început pregătirea. Astfel, potrivit The Sun, el a decis ca logodnica lui, Anna Monroe, stripperiță la unul dintre cluburile sale din Las Vegas, să plece din casă pentru ca el să se poată antrena.

+14 FOTO

„Floyd este tot mai concentrat pe box, chiar dacă s-a retras. Astfel că a pus pauză la orice altceva. Anna s-a mutat în vechiul ei apartament. A înțeles că el este cel care decide în relația lor. El i-a cerut să se mute pentru a se concentra pe box și a se pregăti pentru luptă”, notează The Sun.

11.000.000 de dolaricostă complexul de lux în care Floyd și Anna locuiesc. Are 14 dormitoare, 11 băi și 2 case pentru musafiri

Floyd și Anna s-au logodit în ianuarie 2021, după o relație de câteva luni.

Citește mai multe știri din box:

Chris Arreola, ieșire oribilă după înfrângerea cu Andy Ruiz Jr.: „Totul este drăguț la jurați, mai puțin fețele lor! Să-mi s****i p**a”

Anunț surprinzător! Mike Tyson a dezvăluit numele legendei pe care o va înfrunta în septembrie: nu e Holyfield

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
swedan
swedan  •  06 Mai 2021, 19:40

bai eu inteleg ca e greu sa te concentrezi pe ce-ti doresti cat timp esti cu fata aia in casa. dar are 14 dormitoare in pnm

ge0x
ge0x  •  06 Mai 2021, 16:19

Si eu vreau sa ma bat cu Floyd. Nu cer decât 1 miliin de euro, sa ia el restul. Am si un vecin de 75 de ani, s ar baga si el. E ca si cum Doroftei s ar bate cu abi antitalent. Ce vrăjeală si pe asta ca se pregătește

Vezi toate comentariile (2)
Comentează