SPORTURI  »  BOX  »  EVENIMENT

VIDEO Opulență în Japonia » Floyd Mayweather Jr., cu teancul de bani la cumpărături, într-un magazin de lux

Floyd Mayweather Jr. (45 de ani) dă dovadă de opolență cu fiecare ieșire în public. Prezent în Japonia pentru un meci demonstrativ cu Mikuru Asakura (30 de ani), americanul a spart câteva mii de dolari la un magazin de lux.
Floyd Mayweather Jr. (45 de ani) dă dovadă de opolență cu fiecare ieșire în public. Prezent în Japonia pentru un meci demonstrativ cu Mikuru Asakura (30 de ani), americanul a spart câteva mii de dolari la un magazin de lux.

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022 17:50 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 17:56

Floyd Mayweather Jr. (45 de ani) dă dovadă de opulență cu fiecare ieșire în public. Prezent în Japonia pentru un meci demonstrativ cu Mikuru Asakura (30 de ani), americanul a „spart” câteva mii de dolari la un magazin de lux. 

Mayweather revine în ring la doar 5 luni de la lupta demonstrativă cu Dan Moore, un eveniment organizat la Abu Dhabi. Sâmbătă, 24 septembrie, americanul va boxa împotriva localnicului Mikuru Asakura, în Saitama Super Arena, în fața a 36.000 de spectatori. 

Mayweather a mai boxat în aceeași arenă și pe 31 decembrie 2018, tot într-un meci demonstrativ. Atunci îl făcea KO pe Tenshin Nasukawa, în prima rundă.

Floyd Mayweather, cumpărături în stil mare în Japonia

Floyd Mayweather Jr. s-a dat în spectacol în zilele premergătoare partidei. Împreună cu unul dintre oamenii de încredere a mers la cumpărături într-un magazin de lux, firmă pe care a mai promovat-o și în trecut.

Sub privirile mirate ale angajaților, boxerul a scos un teanc de yeni, moneda locală, și a început să îi paseze partenerului de shopping. Clipul a fost postat pe contul personal de Instagram și a strâns 630.000 de aprecieri. 

Floyd Mayweather Jr. este neînvinsă în carieră. A câștigat toate cele 50 de meciuri jucate la profesioniști, 27 dintre ele prin KO.

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Antrenorul care poate fi suspendat tot sezonul pentru „o relație nepotrivită”: și-ar fi înșelat partenera cu o femeie din staff!

A surprins pe toată lumea! » Un celebru actor de la Hollywood a câștigat un turneu de jiu-jitsu brazilian: „Cel mai dur concurent pe care l-am avut”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
bogat
bogat  •  23 Septembrie 2022, 09:01

Neamprostia nu se vindeca prin bunastare.

mr90
mr90  •  22 Septembrie 2022, 18:36

Idiocracy

sevilla_19.86
sevilla_19.86  •  22 Septembrie 2022, 18:26

Esti invidios?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează