SPORTURI  »  BOX  »  IBF

Gennady Golovkin l-a zdrobit pe Kamil Szremeta, dar a provocat o controversă uriașă: „Ar trebui să le fie rușine”

Kazahul Gennady Golovkin și-a apărat autoritar titlul IBF la categoria mijlocie, după ce l-a învins pe Kamil Szremeta prin TKO în 7 reprize.
Kazahul Gennady Golovkin și-a apărat autoritar titlul IBF la categoria mijlocie, după ce l-a învins pe Kamil Szremeta prin TKO în 7 reprize.

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 08:17 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 09:22

Kazahul Gennady Golovkin și-a apărat autoritar titlul IBF la categoria mijlocie, după ce l-a învins pe Kamil Szremeta prin TKO în 7 reprize.

  • Gennady Golovkin și-a apărat pentru a 21-a oară titlul, depășind recordul de categorie deținut de Bernard Hopkins. În vârstă de 38 de ani, Golovkin și-a demolat absolut adversarul, care avea 21-0 ca palmares până la acest meci și fusese ales de IBF drept challenger obligatoriu;
  • Golovkin l-a pus la podea pe polonezul Kamil Szeremeta, 21 de ani, în prima rundă, apoi în a doua. Două lovituri de jab în runda a 7-a l-au trimis din nou la podea pe polonez, iar arbitrul a fost nevoit să încheie meciul.

Golovkin a pornit o furtună de critici pe net

Mulți specialiști au luat cu asalt internetul pentru a condamna meciul, considerând pe Kamil Szeremeta un adversar nedemn de puterea lui Golovkin. Iată doar câteva dintre comentarii.

  • „GGG arată incredibil, Szeremeta nu poate lupta deloc. E o demolare absolută. Ar trebui să le fie rușine celor de la IBF pentru că l-au propus ca adversar obligatoriu” - Don Rafael
  • „Un boxer bun poate suferi niște înfrângeri, iar lumea are impresia că nu se poate bate la titlu. Un boxer slab are un palmares fără înfrângere și lumea are impresia că e bun de challanger și o amenințare la titlu” - Dave Coldwell
  • „Victorie copleșitoare a lui GGG. Dar câte lucruri am aflat despre Golovkin dintr-o luptă cu un adversar care a fost complet dominat?” - Greg Rosenstein

Golovkin îl poate înfrunta din nou pe Saul Alvarez

Golovkin a intrat în ring cu aproximativ 24 de ore înainte ca Alvarez să se lupte cu Callum Smith în San Antonio pentru titlurile WBC și WBA la categoria mijlocie. De când Golovkin a anunțat duelul cu Szeremeta, au existat tot mai multe speculații despre o potențială a treia luptă cu Alvarez. 

Primele două lupte dintre cei doi au fost destul de echilibrate. Înfruntarea din 2017 a fost considerată o remiză controversată, în timp ce Alvarez a scos o decizie majoritară în 2018 cu două puncte combinate.

Citește și: 

VIDEO Andrei Stoica, lovit violent cu capul în gură în meciul pentru centura mondială! Românul a pierdut lupta pentru titlu

Cine transmite Benny Adegbuyi - Badr Hari la TV. Meciul anului în MMA

Anthony Joshua, KO devastator în meciul cu Kubrat Pulev! Cine l-a provocat imediat după: „A făcut pe el în direct la TV”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează