SPORTURI  »  BOX  »  DECLARAȚII

Mike Tyson, detalii picante despre aventurile din tinerețe: „Făceam sex cu mamele, surorile și verișoarele prietenilor! Eram un animal cu bani”

Mike Tyson // FOTO: Instagram
Mike Tyson // FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2020 21:59

Mike „Ironman” Tyson (53 de ani), unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie, a dat mai multe declarații controversate despre aventurile sale.

„În Las Vegas aveam acces VIP în toate cluburile de noapte. Aveam o prostituată care era iubita mea. Când eram tânăr eram un animal cu bani. Ofeream bani la toată lumea. Petreceam cu toți și făceam sex cu mamele, surorile și verișoarele lor. Orgii... În plus, am cumpărat multe mașini pentru fete.

Eram nebun. Eram foarte bolnav și nu știam asta. Acum încerc să fiu umil, să nu mai fiu persoana care eram în trecut.”, a declarat Mike Tyson în podcastul „Hotboxin”.

Mike Tyson, cel mai tânăr campion mondial

Mike Tyson și-a început cariera în 1985, fiind considerat unul dintre cei mai buni pugiliști din istorie. S-a retras în 2005. Tyson fost campion mondial la categoria grea la 20 de ani, fiind în cel mai tânăr din istorie. În 1992 a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol, fiind eliberat pentru bună purtare după 3 ani.

50 de victoriiîn 58 de meciuri are Mike Tyson, 44 fiind prin KOLa

începutul carierei, „Ironman” Tyson a stabilit un record greu de egalat: a câștigat primele 19 meciuri prin KO, 12 dintre ele în prima rundă. În 1986 a câștigat prima centură, WBC, și în 1987 a adăugat și centurile WBA și IBF. A fost primul și singurul pugilist care a deținut la categoria grea centurile WBA, WBC și IBF.

VIDEO » Klaus Iohannis anunță noi măsuri: plata ratelor la bănci, amânată până la sfârșitul anului! 

Citește și alte știri din box:

Mike Tyson, declarații tulburătoare: „Să trăiesc e mai complicat! Da, abia aștept să mor”

Detalii terifiante despre modul în care Floyd Mayweather își agresa fosta iubită: „Te voi ucide!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
xqwerty
xqwerty  •  26 Martie 2020, 07:49
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Tu vorbesti de inteligenta? Gluma secolului. Bai berbecule, eu tin cu Romania nu cu Iohannis. Dar cand vad *** ca tine care nu stiu decat sa arunce cu noroi ma apuca nervii. Taci dracului ca esti prea prost. Ti-am explicat deja de cateva ori ca nu sunt fan Iohannis dar nu esti in stare nici macar sa intelegeti ce citesti. And *** si observa realitatea exact cum e referitoare la acea etnie nu mai fa pe civilizatul pe aici cand nu e cazul. Doamne sper sa nu te reproduci..faci omenirea de rusine atat de prost esti. Bai putoiule...daca maine vine Dumnezeu presedinte in tara asta tu si ceilalti cativa hateri de pe aici aruncati cu noroi si in ala. NIMENI si NIMIC nu e bun pt voi. Taci dracului ca e cel mai bine. Nu imi mai pierd timpul cu tine parlitule, poti scrie ce vrei tu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mandpv964
mandpv964  •  26 Martie 2020, 06:59
Postat de xqwerty pe 26 Martie 2020, 06:45

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xqwerty
xqwerty  •  26 Martie 2020, 06:45
Postat de mandpv964 pe 26 Martie 2020, 06:14

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează